Siirry sisältöön
mamusami99

minulle on kasvanut liian isot rinnat eli mänbuubsit pitäisikö minun myös hävetä sitä?

Poika

Jos olisin sä niin mua ne ainakin hävettäis, mutta jos sulla on hyvä itseluottamus niin ei sillä niin väliä. Jos ne sua häiritsee niin ala treenaamaan että saat ne pois.

Lattarinta

Ei sun tulis hävetä rintojas, ne on sellaiset kuin on etkä sä voi siihen vaikuttaa. Oo vaan rohkeesti oma ittes!

Joku

Rintojesi koko riippuu geeneistäsi ja rakenteestasi :) helpottikos tieto ?

Ongelmanuori

Ei tietenkään, olisit ennemmin ylpeä siitä että olet fyysisesti kehittyneempi kuin kaverisi. :)

jaa a

voiko ne muka olla liian isot?

kaapo

Ei missään nimessä pidä hävetä! Jokainen meistä on yksilö ulkonäöltään ja persoonaltaan.

tyttö17

Oon ollu samassa tilanteessa

Jokasen pitäis tajuta, että ihmiset kehittyy ajallaan. Jotkut aikasemmin ja jotkut myöhemmin. Jos ne ketkä sua haukkuu ei sitä vielä oo ymmärtäny, ni ei se mitää:) koita sä ymmärtää se. Sille ei vaan voi mitään, mut se on kaikilla edessä joskus. Tottakai asian tekee vaikeemmaksi se, että jos kehittyy ”eri tahtiin” toisten ikätovereiden kanssa, mutta joskus se vaan menee nii ja se on vaa hyväksyttävä.

Pojista ei kannata välittää. :) ton ikäset pojat usein (ja vähän vanhemmatkin)on kiinostuneet tisseistä ja takapuolesta ja jotenkin aattelee et se ois sopivaa niistä kuittailla, tai tuijottaa tai koskea tai mitä vaan. Jos susta tuntuu pahalta, niin sano niille pojille, ettet tykkää kyseistä toiminnasta. Se ehkä mee perille heti, mut enemmin tai myöhemmin he tajuu sen, et joitain asioita ei vaan kuuulu tehdä. Jos tollasta jatkuu kauan, kannattaa jutella jollekin aikuiselle, tai mikset vaikka hetikin vois kertoa. Vaiks opettajalle tai äitille, tai jollekkin. Siitä voi olla apua:)

Saattaa olla, että ne tytöt ketkä sua haukkuu on vaan kateellisia, ehkä poikien saamastasi huomiosta ja siitä, että heillä ei ehkä ole vielä vartalo muotoutunut niin paljoa. He saattaa haaveilla just sellasesta vartalosta ku sulla on ja siks ”kiusata” sua asiasta, koska heillä ei sellasta ole. Mut jokasella on erilainen vartalo ja pitäis pystyy hyväksyy toinen. Mut ennen kaikkee täytyy hyväksyy ittensä, ennen ku voi hyväksyy muita. Älä välitä siitä, et he haukkuu sua tyhmäks, tissien takia. Koska ne ei tee tyhmyyttä, joten et sellanen varmasti ookkaan. Tyhmyyttä on haukkua tuollasesta.
Koita olla ylpee ittestäs ja hyväksyy ittes. Laita haukkujien jutut toisest korvast sisää ja toisest ulos. Ylensä ketään ketä kiusaa ei jaksa kauaa niii tehä, jos ne huomaa ettet välitä niistä.
Ei niiille kannata ainakaan mitää takasin kuittailla. Ota asia puheeks asiallisest tai sit kerro jollekki aikuiselle:)

alluxd

Sanot vaa niille et kiitos samoin ja lähet pois. Ole itsevarma äläkä välitä kiusaajista. Kiusaajat jätetään omaan arvoonsa. Ihmisethän nyt puhuvat aina. Antaa niiden puhua. Sinä et niistä välitä! Tiedän kokemuksesta että Se saattaa tuntua vaikealta, mutta ehkäpä voit kertoa siitä vaikka äidillesi ja puhua hänen kanssaan mitä tehdä. Tsemppiä!

tomm

[osa tekstistä poistettu] ne on vaa kateellisia sun rinnoista

Vastaa aiheeseen: liian isot rinnat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top