Siirry sisältöön
liian pieni

Olin harrastamassa kaverini kanssa seksiä, nii sikku se avas mun housut ja oli laittamas kortsuu mun munan päälle nii se huomas mun munan ja sano et se on aika pieni…. Se ei tuntunu kivalt.. Mut sit se mun kaveri lähti kotii.. Mut mul on 4cm muna nii eikse oo aika iso?
Mut kertokaa vinkkei miten saada isompi muna :)

Isomunamis

Osta suurennuslasi itsellä toiminu

perus kauraa

4 cm on kyl aika iso. ei sulla oo mitää hätää

#hommaa muija

Kannattais ostaa horsepoweria. Siitä tulee noin. 4-8cm lisää pituutta.

Summer97

No, oon ny hiukan epäkohtelias ja ilkiä, sori. 4cm on kyl kieltämät keskivertoa pienempi. Mut ei se haittaa, koska koolla ei tosiaan pahemmin ole väliä, useimmiten ei se heppi edes loppujen lopuksi se tärkein työkalu petileikeissä ole ;)

Vinkkejä koon kasvattamiseen? Kärsivällisyys. Itelläki oli suhteellise pieni viel pari vuot sitte, kasvo siinä suhteessa hiuka myöhäs ikätovereihi verrattuna. Lähinnä kannattaa tottua siihe mitä on ja sitte osata käyttää sitäki :p

hmmm…

Mietin vaa et harrastit ”kaverin” kanssa seksiä…

?

Kui vanha oot?

sry

totuus se on pieni

Azzie

Ensinnäkin, melko ikävästi sanottu tältä kaveriltasi.

Turha antaa koon pilata tunnelmaa. Jos on taitoa, koolla ei tosiaan ole väliä. Lisäksi, voihan sitä aina käyttää käsiä tai kieltä sukuelinten lisäksi. Älä ota stressiä tuosta asiasta :)

Mc pure räpin sm mestari 2016

Jou

Samu, Verkk@ri

Hei!
Kiitos viestistäsi meille tänne nuortennettiin!
Kerroit viestissäsi, peniksesi koosta ja kysyit neuvoa miten siitä voi saada isomman.

Minkä ikäinen sinä olet? Murrosiän alkuvaiheessa pojilla sukupuolielinten aluueella muutos alkaa ensin karvoituksen lisääntymisellä. Myöhemmin murrosiässä alkaa kivekset suurentua. Vasta tämän jälkeen alkaa itse siittimen koon suurentuminen.

Älä ole huolissasi peniksesi koosta, äläkä missään tapauksessa tuhlaa rahojasi penistä suurentaviin tuotteisiin. Niistä ei ole apua, päinvastoin. Jos haluat voit etsiä netistä niistä lisätietoja ja haittavaikutuksia.

Mukavaa kevättä!

~ Samu, Verkk@ri

juu

et oo ainoo

isokalu

Mulla on 15cm muna löysänä ja oon 12v. Se on suunnillee triplasti isompi ku muilla mun ikäsillä mitä oon koulu-uinneissa nähny. Onko tämä normaalia?

earlybloomer

No nimim:”isokalu” oli mullaki samalla lailla :D Eipä tarvinnu hävetä saunassa ja melkee kaikki oli vielä 13-14 iässäki karvattomia nakkipoikia :D

Vastaa aiheeseen: Liian pieni muna

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top