Siirry sisältöön
Mitä teen?

Täytän kohta 14 ja mulla on kuukautiset vähintään 2 viikon välein, edellisistä vain viikko ja yksi päivä ja taas alkoi. Mulla alkoi kuukautiset jo 4lk lopussa ja 5lk oli jo säännölliset aina kutosluokan loppuun asti. Seiskalle mennessä alkoi kuukautiskierto mennä oudoksi ja kuukautiset alkoivat olla 3-5 päivää etuajassa tai myöhässä. Joulukuussa alkoi nämä kuukautiset kahden viikon välein ja aika on aina vain kutistunut. Voin myös pahoin ja joudun syömään parikin buranaa jotta kuukautiskipu loppuu. Välillä sattuu niin paljon etten pysty kävellä. Oon sanonu äitille tästä ja se sano että mun pitäis mennä terveydenhoitajalle. Kuitenkin pelottaa että mulla on joku syöpä tai jotain. Mitä teen?

Neiti nimetön

En usko että sinulla on mitään syöpää :) mutta käy juttelemassa terveydenhoitajan kanssa. Hän voi tietää syyn ja se syy voi olla joku ihan tavallinenkin :) ei tarvitse pelätä :)

Tiän ton tuntee

Mulla on ny parin viimesen kuukauen aikana käyny noi ja äiti sano e se vois johtuu siitä että koeviikot on alkanu, oon siis ysillä ja kuukautiset tullu enne neljän viiko välein. Siis kuukautiskivuista on tullu isoi, enkä pääse liikkumaan kunnolla ilman ibuksiinia. Kannattaa käydä sielä terkalla, niille yleensä kerrotaa tämmösistä jutuista melko paljo. Mulla itellä menkat on taas normaalit, kun stressi on menny ohi.

Vastaa aiheeseen: Liian tiheät ja runsaat kuukautiset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top