Siirry sisältöön
Nimetön

Hei! Olen aina ollut ujo näissä ihastusjutuissa. Kerroin kerran äidille, että olin menossa elokuviin yhden pojan kanssa ja äiti oli ihan fine asian kanssa. Sitten siitä lähtien hän vain kyseli: ”Noh… Oletkos vielä sen kanssa ;)?” Ja kaikkee noloo johon olin aina vaan et: ”ENN!” Sen jälkeen en olekkaan oikein kellekkään (edes kavereille) kertonut ihastuksistani… Mutta sitten siihen asiaan! Eli oon ollu jo yli puoltoista vuotta ihastunu yhteen poikaan joka ei ole samalla luokalla, mutta on samassa koulussa. Se poika tykkäs musta vuoden ennenkun tykkäsin siitä ja oon vakavasti siihen ihastunu. Eli MITÄ TEEN?? En uskalla mennä edes jutteleen kun mitä sanoisin kun ei olla oikein ikinä edes juteltu ja jos nyt sanoisin moi niin mitä se aattelis… Ja en edes pystyis puhuun kun oon niin pahasti ihastunut siihen. Olen kyllä hänen instagram-kuviin kommentoinu?ja?ja”komee” ja se on vastaillu takasin kaunis? ja sensellasta. Toivoisin et se tulis jutteleen ja jos se edes on kiinnostunut niin tekis aloitteen. Tää oli vähän sekava mutta näihin kysymyksiin haluisin saada vastauksen:

1. Mitä teen tälle asialle?

2. Kuinka teen?

3. Voiko tytöt tehdä aloitteen?

Kiitos vastauksista ja ettehän sano äidistä mitään pahaa vaikka tekiskin mieli ;)

HotChocolate

Heissan! :)

Yksinkertaisesti jos tunnet että haluaisit tutustua poikaan paremmin niin siihen ei ole mitään esteitä, tytöt voi nykypäivänä tehdä aloitteen ihan yhtä hyvin kuin pojatkin ja varmaan sen tekemiseen löytää parhaat keinot ja konstit kokeilemalla.
Useasti asia voi vaan jäädä pois jos miettii liikaa mutta ei tee mitään, eikä sekään kaikille ole niin paha, mutta jos siis haluaa päästä juttelemaan kannattaa vaan rohkaistua vähän ja kokeilla.

Kerroit että olet ollut yhteydessä netin kautta esim. instagramin kautta joten voisitko miettiä muita palveluita (mitä näitä nyt nykyään on, faceboook, whatsapp jnejne) ja sanoa vaan normisti että hei, mitä kuuluu?
Mistä sitä tietää, ehkä tää poika odottaa sellaista viestiä tai itse pohtii samaa asiaa.
Pojat siis nyt harvemmin on sen rohkeampia tällaisissa jutuissa kun tytötkään, se on vaan yleinen luulo mutta kuten saatat täältä lukea, molemmat miettii ja ajattelee samoja juttuja.

En usko että menettäisit mitään jos siis sanoisit heippa ja kysyisit perusjuttuja, voisit ehdottaa joskus näkemistä kahdestaan tai porukalla yms. ohje ”tehkää se heille mitä tahdotte toisten tekevän teille” siis voisi koskea tätäkin asiaa, haluaisit että hän tekee aloitteen ja puhuu mutta ehkä sun olisikin tarkoitus tehdä se?
Veikkaan että itsevarmuutesi kyllä nousee kun pääsette puhumaan paremmin ja tutustutte :)

Siunausta ja tsemppiä! :)

Azzie

Kuka nyt äidistäsi mitään pahaa sanoisi? Tuohan on vain hellyyttävää :)

Sitten asiaan. Ei ole mitään sääntöä, miksei muka tyttö voisi tehdä aloitetta. Näemmä olet jutellut ainakin sosiaalisessa mediassa? Sehän on hyvä alku. Kenties voisitte keskustella enemmänkin, ihan vaikka vain aloittamalla ”Moi, miten menee?” ja siitä katsoa, mihin tilanne kehittyy? Ja mainitsit, että poika tykkää sinusta myös, joten kenties puhuminen on helpompaa. Mutta ymmärrän, että kasvokkain puhuminen on tietysti vähän eri asia, ja jotkut ovat ujompia kuin toiset, eikä siinä ole mitään pahaa. Anna ajan kehittyä, yritä viettää aikaasi tämän pojan kanssa. Ehkä ensin Instagramissa tai jossain muualla verkossa, sitten kasvotusten, ja anna asioiden kehittyä omalla painollaan. Kerro tunteistasi sitten, kun todella koet olevasi siihen valmis. Ja kokemuksesta voin kertoa, että tapoja on monia. Voit kirjoittaa pienen viestin, sanoa suoraan, ilmaista teolla (kuten pienellä pusulla poskelle tms.) tai vaikka kutsumalla ulos. Toivottavasti tästä on vähän apua :)

<3!

Äitisi on vaan kiinnostunut miten elämässäsi menee! Äidit on oikeesti ihan yhtä innoissaan kaikista poika jutuista kun kaverit olis, sääli vaan että äiti yleensä tuntuu vaan jotenkin nololta. Jos haluat äitillesi kertoa niin voit toki sanoa, että haluat että hän tietää, muttet halua että sinulta udellaan asiasta sen enempää/ kerrot kun sinulle sopii PISTE :D Tein oman äitini kanssa tollain kun en halunnut kertoo siskoille tai kavereille. Äiti oli ihan paras ja kunnioitti kyllä mun pyyntöä että ei ala kyselee aina kaikkee noloo vaan kerron ite :))

1. Jos poika on tykännyt myös susta aikasemmin, niin uskon että voi tykätä vieläkin! Kannattaa siis toimia sillä vaikka jännittääkin niin muuten et saa ikinä tietää. Se kertominen tuntuu ihan mahdottomalta, mutta suosittelen lämpimästi! Kamalinta olis jos poika ei tykkäiskään takas, mutta sitten tilanne olisi ainakin selkeämpi :) Ja jos tuntuu, että olis jotenkin noloo niin voit miettii olisko susta noloo jos joku kiva tyyppi tulis kertoo sulle että on suhun ihastunut. Ikävintä on ennemminkin kertoo jos ei tykkää takas. Ihmiset on yleensä ilosia kun kuulee että niistä tykätään :—) Miten olet saanut tietää, että poika on ollut sinuun ihastunut?

2. Voisitko pistää jotain viestiä instassa, muussa sosiaalisessa mediassa tai ihan kasvotusten. Keskustelun aloitusta onkin vähän vaikeampi mietti kun ette ole samalla luokalla. Harrastaako poika mitään, voisitko mennä katsomaan hänen peliään? Hmmm.. Toki esimerkiksi elokuviin/hampparille tai jonnekkin tekemiseen pyytäminen voisi auttaa. Voisit esim sanoa että sinulla on kaksi elokuvalippua menossa vanhaksi ja kukaan tyttökaverisi ei pääse mukaan, joten tulisiko hän? Voit lähettää hänelle joulun aikaan ainakin hyvää joulua viestin ja uutena vuonna myös toivotukset. Oma ihastus soitti minulle uutenavuotena toivottaakseen hyvää uuttavuotta! Olin ihan super iloinen ja yllättynyt silloin vaikka keskustelu olikin aika kankeaa! XD Ja mitä jos joku poika jonka kanssa sä et olis paljoo jutellu sulle, tulis yhtäkkiä juttelee? Mua ei ainakaan haittais vaan juttelisin vaan takas :) Ehkä voisit yrittää mennä tilanteeseen kun se on yksin ja kehuu vaikka sen uusinta kuvaa tai kysyy missä se on otettu jos se on vaikka joku maisema? :))

3. Tytöt voi todellakin tehdä aloitteen! Ei ole mitään sääntöjä siitä kuka saisi tehdä aloitteen. Itse aloin myös juttelemaan enemmän nykyiselle ihastukselleni. Jännittäväähän se on, mutta poikia jännittää ihan yhtä paljon, niin on niistäkin mukavaa kun tyttö joskus alottaa :—)

Tseppiä kertomiseen! :—-))

Moro

Älä huolehdi, olet paremmassa jamassa kuin minä. Itse en edes uskalla instassa kommentoida ”komee”. Kyllä se luonnistuu! Tsemppaa vain!

moi

Terve
Ärsyttää vitsisti ku äiti suhtautuu tosi vihasesti ihastumis juttuihin. Siis halusin vaan kerran kertoo sille et tiesiks et 4 poikaa on tullu sanoo et on ihastunu muhun ja vihastu heti sillee et joo mä en haluu kuulla mitään tohon liittyvää eikä toi on mitenkään sun ikästä ja kaikkee sellasta, siis. Vois olla kiitolline et kerron sille mun asioist ylipäätänsä.

Vastaa aiheeseen: Liian ujo tekemään mitään

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top