Siirry sisältöön
Tyttö 17v

Elikkäs multa tota pituutta löytyy mukavat 185cm ja vihaan mun pituutta. Ikinä en oo ”vakavissani” seurustellu (jos ei lasketa yhtä 5. luokan ’pakko-olla-poikaystävä’-juttua, joka kesti huimat 2 viikkoo). Kaikki pojat joille oon koskaan puhunu (suunnilleen mun ikäset) on mua lyhyempiä (tiedän kyllä muutaman mua pidemmän). Yhtäkään mua pidempää tyttöö en oo varmaan koskaan ees nähny.
Mulla oli joskus säätöö yhen jätkän kans mut se oli ja meni. Miks? Koska se jätkä oli mua lyhyempi. Eli mä en periaatteessa voi kuvitella itteeni parisuhteeseen mua lyhyemmän jätkän kanssa. Mitä mieltä te oottee siitä et tyttö on parista se pidempi? Nään jo itteni vanhana mummona miljoonien kissojen kanssa:D

Kohtalon tovereita? Ketään muita pitkiä tyttöjä?
Mitä mieltä jätkät on pitkistä tytöistä?

Ikää mulla on siis iha kohta 17.

Nimetön

joo no itse oon aika keskipitunen, mut sinuna olisin ylpeä! sä et ansaitse poikia jotka jättää sut sun pituutes takia… kannattaa olla ylpeä tosta, ei noin pitkiä tyttöjä mitenkään useita ole ;)

natanael

Mun mielestä sillä ei oo paljoakaan väliä jos tyttö on pitempi kuin poika. Itse seurustelin mua pidemmän tytön kanssa.

HotChocolate

Moikka!

Ekaksi haluaisin sanoa, että mietitään toisiaan rakastavaa pariskuntaa. Nainen ja mies rakastaa toisiaan ja tottakai molemmilla on varmasti ulkonäköpaineita eivätkä he näytä toistenkaan silmissä ihan täydellisiltä. Silti he pysyvät yhdessä, miksi? Koska he rakastaa ja ainakin ”sietää” toisiaan, ei ainakaan toivottavasti sen takia että toisen ulkonäkö (pituus, paino, hiusten- ja silmien väri jne) on kaikkein tärkein juttu.
Halusin tuoda tämän esimerkin sen takia esille, koska uskon siihen että parisuhde onnistuu oli ulkonäkö mikä tahansa, oli sitten molemmat pitkiä tai pätkiä tai vain toinen, jos molemmat rakastaa toisiaan. Rakkauden pitäisi olla se tärkein juttu ja toivon että seuraavilla jutuillani onnistun jotenkin osoittamaan tämän todeksi;

Kuulostat viestisi perusteella tosi älykkäältä ja ihanalta ihmiseltä, ja pituus on vaan yksi juttu ihmisessä. Pituutesi (185cm) ei ole edes mikään epänormaali pituus ja tunnen moniakin (tyttöjä ja poikia) jotka on jopa vielä pitempiä kun sinä ja ihan hyvin heilläkin menee, en todellakaan usko että sä olisit mikään poikkeus :)

Pojat myös kehittyy vähän myöhempään joten monestikin voi käydä niin että useat tytöt tuntee jossain vaiheessa samanlailla kun sinä koska pojat vaikuttaa ”pätkiltä”, mutta parin vuoden sisällä monet pojat yleensä kasvaa pituutta niin että pitää kurkottaa ylöspäin jos mielii katsoa silmiin.

Sulla on vielä paljon elämää edessäsi ja uskon myös että kun tutustut uusiin paikkoihin ja ihmisiin, opit tuntemaan monta ihanaa ihmistä ja löytämään ehkä jopa sen henkilön jonka kanssa haluat viettää elämäsi. Vielä ei kuitenkaan ole mikään kiire ja yleensä asioita tapahtuu sitten kun antaa niille aikaa eikä yritä ns. pakottaa jotain tapahtumaan juuri tiettyyn aikaan, tietyssä paikassa ja tietyille henkilöille.

Olet varmasti todella nätti, mutta älä kuitenkaan tuijota pelkkää ulkonäköä sillä sydän merkitsee paljon enemmän! Pituudessa kuten lyhyydessäkin on monia hyviä ja huonojakin puolia, mutta kaikki ulkonäköasiat tekee meistä juuri sellaisen kun ollaan. Jotkut haluaa olla jopa pitempiäkin kun sinä olet ja toiset pitää lyhyydestä, mutta paras juttu mitä voi olla, on oma itsensä!
Munkin ulkonäössä on muutama piirre jota jotkin ihan suoraan sanottuna vihaa, mutta uskon että jotkut myös haluaisivat näitä piirteitä itseensä.

Joten anna itsellesi ja muille aikaa ja nauti elämästä! Sullakin on paljon sellaista mitä muilla ei ole ja mitä muut haluaisivat, joten ole oma itsesi ja opettele näkemään itsesi paremmassa valossa.
Olet kaunis, uniikki ja arvokas ihminen joten älä ihmeessä käytä aikaasi ulkonäöstäsi murehtimiseen! Katso peiliin ja sano että olet hieno ja kaunis ihminen ja ihana juuri sellaisena kuin olet!

Paljon siunausta ja tsemppiä! Muista aina että sydän on tärkeämpi kuin ulkonäkö ja et missään nimessä ole mikään kummajainen!

// ja tosiaan kuten varmaan on saanut mun viestistä selvän, niin parisuhteessa ei ole tärkeintä ulkonäkö joten jos yhteinen sävel löytyy niin älkää ihmeessä lopettako sitä toisen ominaisuuksien tähden. Jos toinen ei hyväksy sen takia tai muuten juttu ei siksi toimi, sitten on aika selvää että juttu ei jatkossakaan olisi ollut mikään lottovoitto.
Näin mä asian näen :)

pitkätyttö

Oon ite 7luokalla ja oon 173 cm. Mää en oo seurustellu mut tiiän tunteen ku muut on ihan lyhyitä ku ite. Mun mielestä sää oot sopivan pitunen eikä sun tarvis huolehtia sun pituudesta. Jos joku oikeesti tykkää susta niin miten se pituus vaikuttaa

16v poika

Ei mun mielest pituudella niin väliä. En oo huomannu ainakaan et se tuttuja, joilla on suhteessa sama juttu haittaisi.Minua ei vaivais.

Tyttö 17v

Teiän vastaukset piristi kivasti päivää, kiitos siitä.
Ehkä mä joku päivä tuun oleen sinut pituuteni kanssa. Ja ehkä niitä pitkiä jätkiäki sit on jossai.
Miljoonista kissoistani en kyllä vielä luovu:D

köpi15

mua se ei ainakaa haittais luonteesta se on enemmänki kiinni :) tosin eihänkaikki ajattele samal taval nii jotai se voi haitatakki mut mun mielipide on et ulkonäöl ei niikää välii oo kuha on sisältä kaunis:)

Vastaa aiheeseen: Liikaa pituutta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top