Siirry sisältöön
PuShEeN

Siis nyt lähiaikoina on ollu ihan TOSI paljo läksyjä ja oon niiiiin kyllästynyt siihen. En tiedä että onko muilla ihmisillä tällainen tunne niin joo…

Mul ei oo ollu lähiaikoina aenää ollenkaan vapaa-aikaa kun koko ajan on jotain kokeita mihin pitää harjoitella tai läksyjä jotka on tosi typeriä ja turhia.

Ja sit viel on Korona ja sota Uktainassa🇺🇦😭 ja tulee tooosi paljon stressiä. Opettajat ei vaan näytä tajuavan sitä vaan antaa (ainakin mun koulussa) enemmän läksyjä kuin normaalisti.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!! Mä vihaan läksyjä ja kokeita.

Toivoisin et jollain muullakin olis tällainen samanlainen tunne. Oon nimittäin kuolemassa kaikkiin läksyihin, kokeisiin, tehtäviin….jne.

Toivottavasti kaikki kääntyy viel paremmaks!!

Hyvää kevättä kaikille vielä!! ✨😘😄❤️❤️❤️

Prinsuu💚

Hei PuShEeN!🙃
Joo meilläkin tulee ihan tooooosi paljon läksyjä:/
Siis joka päivä melkein joka aineesta joku tehtävä!
Ja vielä meidän Opekin on alkanut tehdä niin, että kun on joku lukuläksy, niin se käskee tehdä siitä kappaleesta 5 KYSYMYSTÄ PAPERILLE!??? SIIS MIKSI???
Itselläkään ei ole kauheesti vapaa aikaa koska…. Läksyt :/
Sitä paitsi me käytetään huomenna koulus yks ihan ok tunti HISTORIAN KOE HARJOITTELUUN??? AAAAAAAAAAAH!!!
ärsyttäää
Mutta onneks kohta on kesäloma ja ei tartte tehä läksyjä☀️☀️☀️
Ihanaa jatkoa kaikille<333

Lotta, verkk@ri

Moi! Ikävä kuulla että sulla on nii paljon hoidettavia asioita nyt koulun kannalta ja ymmärrän sen että kaikki kokeet saattaa kasaantua nyt viimesille viikoille.

Mutta koita ajatella että enään muutama koe ja kuukausi että kesäloma alkaa ja sitten ei ole enään yhtään kokeita ja sitten vaan saa tehä kaikkea kivaa kavereiden kanssa ja saa vaan olla.

Ymmärrän että sua stressaa ja pelottaa varmasti korona ja sota. Mutta koronaan sairastumista voi oman osuutensa välttää pitämällä maskia ja pesemällä sekä desifioimalla käsiä. Toivottavasti myös sota loppuu kohta. Siitä ei tarvitse ottaa turhaa stressiä.

Tsemppiä ja voimia! Voit myös käydä koulussa puhumassa kuraattorille jos se auttaa. Moikka

Vastaa aiheeseen: Liikaaaa läksyjä?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top