Siirry sisältöön
Yksinkö

Haluisin alottaa liikunnan mutta se ahdistaa aivan liikaa. Tuntuu että kaikki tuomitsee ku ei toi nyt osaa mitään ja ihan väärin meni toiki nyt. Joukkue lajit on ihan kamalia mutta yksin ei tunnu saavan mitään aikaan. Salilla käyminen on ihan hirveetä eikä sovi yhtään mutta kun on tosi huono olo siitä ettei liiku ja haluaisi mutta ei sitten kuitenkaan. Onko kenelläkään tähän mitään vinkkejä et miten alottaa tai mitkä lajit vois sopia? (ikää on 17 vuotta ja naispuolinen henkilö) (koulu liikka alkaa ens jaksossa ja se vähän jännittää mutta onneks opettaja on ihan mukava)

Kata, verkk@ri

Moikka!

Mä samaistun, mulla ollu aina vähän samoja fiiliksisiä liikunnasta.. Suoraan sanottuna inhoon joukkuelajeja ja ryhmäliikuntaa, salitreeni ei nappaa yhtään :D

Mä rakastan liikkua luonnossa. Usein kuuntelen musiikkia tai podcasteja ja lähen vaan kävelemään jotain kivaa luontolenkkiä. Saatan juosta, hyppiä, venytellä.. Harrastan paljon hyötyliikuntaa kuten kävelen kouluun ja siivoon kotona sekä teen pihatöitä. Yritän vaan olla aktiivinen ja tehdä jotain. Ei liikunnan välttämättä tarvi olla sitä että lähetään väkisin ”harrastamaan”. :)

Ja hei, älä liikaa välitä mitä muut ajattelee. Tee vaa ihan omaa juttuas! Tsempit! – Kata <3

Vastaa aiheeseen: Liikunnan aloitus & ahdistus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top