Siirry sisältöön
Crodetti

Onko yksi kakkupala päivässä liikaa? Haluan vastauksen kun en keneltäkään suoraa vastausta saa.
Ja mikä on tarpeeksi liikuntaa viikossa? Ei vaan tunteina vaan myös rasituksen määränä?

Haluan elää tervellisesti mutta enhän mä osaa. Ja mieliala romuttuu joka päivä enemmän kun en jaksa aloittaa mitään. Haluun nauttia elämästä mutta en mä tällasena läskinä herkkunaamana mitään saa aikaan!

Terveyssuositukset on kamalia. Niinku oikeesti pitäiskö meidän elää niiden mukaan?

En oo ylipainoinen mutta lähellä on.

Ja tulenko kuolemaan nuorena vaan koska ryhti on huono, liikun liian vähän ja syön joka päivä välipalaksi jotain makeaa?

Moiks.

Hei älä sano ittees läskiksi (tiedän et joillekin tää voi kuulostaa ihan tyhmältä et ei se auta mihinkään mut yritä löytää hyviä puolia)

Mut siis anyways Et sä varmasti vielä kuole mullakin on ihan hirvee ryhti ja vihaan sitä, en liiku koskaan oon vaan huoneessa tai käyn kaupassa ostamassa jotain makeeta, välillä liikaakin ehkä ja syön kaiken samana päivänä. Tykkään kyllä myös niistä Hetki salaateista mitä myydään kaupoissa, voit maistaa että tykkäisitkö sellaisesta (ne kyl maksaa jotain noin 4€… ) mut voit syödä sellasta jos et halua herkkuja (tai haluat, mutta et, samaan aikaan.)

Jos haluat alkaa liikkumaan enemmän ni sitä motivaatiota sä tarviit ensiks. Et varmaan muuten voi tehdä elämässä mitään jos et vaan alota. Älä pakota itteäs tekemään jotain mitä et halua, mut voit ehkä välillää ihan vaan mennä vaikka kävelylle tai keinumaan jonnekkin tai uimaan vaikka ei niin jaksaisi se voi tehdä ihan hyvää. (Mut älä tee noin jos satut olemaan kipeä )

Onnee!

en.kerro123

En tiiä auttaaks tää mut ite korvaan ainaki herkkuja hedelmillä, kasviksilla yms mitä ne ikinä onkaa. Niin suosittelen testaamaan

😍😍

Moi vaan sullekin! Siis olen itse miettinyt ihan samoja asioita. Se alkoi jo ykkösluokalla mutta olen päässyt painon tarkkailusta eroon lähes kokonaan. Mutta nyt asiaan!
Itselle pitää antaa lupa syödä myös herkkuja. Sinun ei tarvitse miettiä, mitä syöt, koska olet (todennäköisesti) kasvava nuori. Et tule kuolemaan nuorena! Nauti elämästä! Nauti nyt! Elämä on kuitenkin jokaisella liian lyhyt hukattavaksi. Voit nauttia elämästä ihan sellaisena kuin olet! Älä mieti liikaa terveys suosituksia! Ne ovat SUOSITUKSIA ei MÄÄRÄYKSIÄ.
Muista olet kaunis ja upea juuri tuollaisena kuin olet😍😍 Ja muista että et ole läski niinkuin kukaan muukaan!!
Hyvää kesää ja nauti siitä nyt!!😍😍

Joku random ihminen (tai alien)🏳️‍🌈

Crodetti kun mä luin tota sun tekstiä tuntu siltä että olisin lukenu mun kirjoittamaan päiväkirjan sivua. Siis mulla on ihan sama ongelma! Syön ihan liian usein jotain makeaa ja liikun liian vähän mulla on myös ihan kauhee ryhti ja äiti jaksaa muistutella siitä. Niin ja oon mäkin aika lähellä lievää ylipainoisuutta.
Mut hei! Ainakin sä nyt tiiät ettet oo missään nimessä yksin! Ja ehkä me molemmat vielä tästä ajan kanssa selvitään ( jotenkin )

Vastaa aiheeseen: Liikunta, syöminen…?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top