Siirry sisältöön
11v

Moikka!

Tulin tänne kysymään, pitäisikö minun hankkia ’oikeat rintaliivit’? Olen melko kehittynyt, ainakin keväällä olin ainoa meidän luokkalainen jolla oli rintoja tai karvoja nimeksikään, ja käyttänyt tähän asti sellaisia kangaskaistaleita, joissa on säädettävät olkaimet ja minulle on vasta ostettu yhdet urheiluliivit. Mittasin äsken kuppikokoni ja se on 75AA. Onko oikea aika nyt vai myöhemmin?

14-vuotias

Itse täytän piakkoin 14 ja en omista rintaliivejä. Kokoni olisi jo 65A-70A, mutta ei ole tullut hommattua. Just noita kangasrämpsyköitä ja urheiluliivejä on muutamat kappaleet.

Jos yhtään kuitenkaan tuntuu siltä, että haluaisit kunnolliset rintaliivit, kannattaa keskustella äitin tai isosiskon tai jonkun vastaavan kanssa, tai sitten vain hommata itse ja sanoa sitten. Sinänsä itsekin haluaisin jo kunnon liivit, kun koko alkaa olla tuo ja suurimmalla osalla ikäisistäni on. Luokallani vaan on niin epäkehittynyttä porukkaa että kenelläkään heistä ei ole. Olisin ensimmäinen.

14-vuotias

Itse täytän piakkoin 14 ja en omista rintaliivejä. Kokoni olisi jo 65A-70A, mutta ei ole tullut hommattua. Just noita kangasrämpsyköitä ja urheiluliivejä on muutamat kappaleet.

Jos yhtään kuitenkaan tuntuu siltä, että haluaisit kunnolliset rintaliivit, kannattaa keskustella äitin tai isosiskon tai jonkun vastaavan kanssa, tai sitten vain hommata itse ja sanoa sitten. Sinänsä itsekin haluaisin jo kunnon liivit, kun koko alkaa olla tuo ja suurimmalla osalla ikäisistäni on. Luokallani vaan on niin epäkehittynyttä porukkaa että kenelläkään heistä ei ole. Olisin ensimmäinen..

Kata, verkk@ri

Moikka,

Suosittelen menemään rintaliiviliikkeeseen ja kysyä sieltä neuvoa mitkä liivit ois just sulle hyvät :)

– Kata

11v

Kiitos vastauksista!

Minulla on vain sellainen ongelma, että hävettää mennä puhumaan tästä asiasta kenellekään…

11v

Mulla on kuppikoko joku 65A tai 65B. Ne on semi isot mut oonki suunnilleen kehittynein meijän luokalta. Kantsii ostaa rintsikat silloin kun itsestä tun tuu että nyt on niitten aika. Kantsii youtbesta kattoo niita rintsikoihin liittyviä videoita niin saa apua ja rohkeutta sanoa äitille. Jos et uskalla sanoa äitille niin keräät omaa rahaa (rintsikat maksaa jostain 10e-40e:uroon)ja käyt ostamassa myyjät siellä osaa auttaa varmasti ja 12e saa jo aika hyvät rintsikat.

11v

Päivitys: ostettiin äitin kanssa sellaiset vähän topatut urheiluliivihommelit kokoa 70A :)

Pastellipallero :3

Heips! Rintsikat kannattaa ostaa just sillon ku itestä tuntuu, mutta kasvaville rinnoille oikeet liivit kasvun takia ei oo parhaat. Ite ostin ekat oikeet liivit 12v. Tsemppiä!

liivien omistaja

itse olin ehkä 11 kun ekat kuunon liivit ostettiin. Ollaan aina oltu äitin kanssa tosi avoimia kaikesta ja liivitkin kävin äitin kanssa ostamassa. Toki tämä on minun mielipiteeni, mutta rintasi kuulostavat olevan vielä sen veran pienet ettet ehkä ”kunnon” liivejä vielä tarvitse. Itsellä taisi olla 75B. Urheiluliivejä voi käyttää hyvin niin kauan kuin ei häiritse esim. joissakin nännit paistaa läpi.
-hieman kokeneempi

Vastaa aiheeseen: Liivit?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top