Siirry sisältöön
Nimetön

Mulla on nyt pari päivää ollut niin että mua pissattaa tosi usein päivisin ja mitä enemmän sitä mietin niin sitä enemmän on hätä. Tämä voi johtu omasta mielestäni kahdesta syystä, elk mulla alkaa kohta kuukautiset ja juon tosi vähän vettä päivisin. Onko kellään muulla samanlaista vaivaa?

Allekirjoittanut

Olisiko mahdollista että kyseessä olisi virtsa tie infektio/munuais tulehdus.? Itse olen syönyt kyseisen vaivan takia esto lääkettä noin puolet elämästäni, mutta onneksi olen päässyt jo kyseisestä vaivasta eroon.? Olen nyt kaksitoista vuotias.Toivottavasti oli edes jotain apua.

P.S Kannattaa etsiä lisää tietoa Googlesta ?

Ehkä

Jos täytyy juoda paljon ja ei ole nälkä myös, niin käyppä terkkarilla mittaamassa verensokeri?

Nimetön

No mulla oli joku 4 vuotta sitte laihtumista, väsymystä ja just tota vessassa ramppaamista ja sitte mulla todettiin 1 tyypin diabetes että sinuna kävisin tarkistamassa verensokerin. Tai sitte virtsatulehus:).

HotChocolate

Heei mulla oli vähän samanlaista ongelmaa vähän aikaa sitten!
Kuukautiset voi tosiaan aiheuttaa tota, mutta itelläni se aiheutui siitä kun pelkäsin että mulla on sokeritauti ja murehdin kokoajan sitä, mistä sitten alkoi ”tulemaan” noita oireita (luulotautia). Se meni kyllä ohi kun ei mulla mitään sokeritautia ollut (eiköhän se olisi tullut jo esille tähän mennessä) ja aloinvihdoin uskomaan sitä itsekin.

Kannattaa katella parin päivän ajan jos joisit vähän enemmän, kerroit ettet juo kauheasti, ja yrittäisit keskittyä muuhun?
Terkalle/vanhemmille tms, kannattaa sanoa jo vaikka tän viikon loppuun mennessä jos ei muutu tilanne miksikään, sillä ainahan on mahdollisuus että sulla voi olla jotain? En kuitenkaan usko jos suhun ei satu ja muuten oot ihan kunnossa mutta kannattaa tutkia aina varmuuden vuoksi! :)

Tsemppiä sinne! :)

Armiin~

Kannattaa tarkistaa diabetes riski (Verensokeri). Itelläni oli tollasia oireita ennen tyypin 1 diabetesta.

Vastaa aiheeseen: lisääntynyy virtsaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top