Siirry sisältöön
näin pääs käymään

mua kiusaa 3 tyyppii koulust. ne kävi mun kimppuun eilen ja toimin itsepuolustuksesta ja löin keskelle turpaan. se hopuroi hetken ja sitten putos pyllylleen. voinko saada syytteen??????????

15v

123

Iseppuollistus on laillista.

[osa nimimerkistä poistettu] AKA NUOLINÄPPÄIN

kerro opettajalle!!!!

kona ukko

ei siitä saa syytettä

Bad boy

Jos se o kiusannu sua nii ÄLÄ kerro opettajal sil se saa vaa jälkkää ja rupee kiusaaa sua enemmän. [osa tekstistä poistettu]

hyvä

Hyvä

Ukkossydän

Itsepuolustus on laillista.

Itelle on kans käyny noin, ja siihen [niiden tyyppien osalta] kiusaaminen loppu.

UwU AKA mursu

et voi saada syytteitä siitä et löit sun kiusaajaa.

Pilkku

Jos joku alkaa esim poliisia yjyttään tohon hommaan, niin sanot niille aikuisille että on ollut itsepuolustusta ja kiusaamista on ollut sen aikaa kun on ollut.

Isällä oli aina ne 3 kiusaajaa kaikkialla ja yks valjakko lopetti kun saivat suraan sanottuna nyrkistä. Tosin tää oli ellen 80 lukua niin saattaa olla aikuiset täs sun apaukses vähän ns lepsumpia. Ittee myös useet vuodet kiusattu ja lähes kaikkialla päikystä nykyseen kouluun on ollut väkivaltaa.

No voi ny

Itsepuolustus on laillista.

Urpoliitikko

Ei tuosta syytettä voi millään tulla. Ne todennäköisesti vain lopettaa kiusaamisesi. Itseasiassa sinulla on mahdollisuus nostaa syyte heitä vastaan, jos he ovat yli 15-vuotiaita. En kuitenkaan suosittele, koska oikeudenkäynnit kestävät pitkään ja ovat kalliita.

Joku random

Joo ite kans monta monta kertaa meinannu vetää mun kiusaajii turpaan mut ne on aina samantien häippässy paikalta ku mä siitä mainitsen. Jos olisin mun puukkon näyttäny mikä mul sillon oli mukana nii ois varmaa kiusaaminen loppunu mut tullu myös varmaa sitte sossut viemää mut johonki

:)

Jatka vaan elämistä niin kuin mitään kiusaamista tai lyömistä ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Luultavasti kiusaaja tekee samoin.

Poika 14

Mulle kävi samalla tavalla ainut juttu mitä kävi molemmat sai jälkiistunnon ja viestit kotiin

Vastaa aiheeseen: löin mun kiusaajaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top