Siirry sisältöön

Love or not? Pojat ja tytöt, pliis.. auttakaa : <

Love or not? Pojat ja tytöt, pliis.. auttakaa : <

pliis auttakaa, ihan oikeestii :(

Olen siis ihan täysin rakastunut yhteen jätkeen meitsin koulus, ja tota.. En tiiä, pitääks se musta.. Välil tulee sellasia epävarmoja vihjauksia joka suunnalta.

Huomasin koko jätkän vasta sen jälkeen kun kuulin että hän piti musta.. No siin vaiheessa, Se ihan oikeestikkin tykkäs musta, No lie.. About viikon päästä, kaverini meni mun tahdolta sanomaan sen mun ihastuksen ystävälle.. Sen jälkee se päivä suju aika kivasti et ei mtnk kummemmin.. En oikee oo sen kans puheväleissä.. xD Mut tota.. Juu.

Sit samana päivänä, yks toine jätkä sano mulle mesessä koulun jälkeen, että ”*ihastukseni nimi* sanoi että olet tosi ruma ja ei se tykkää sust yhtää!” Sitten, sama ihminen myös kertoi pitävänsä musta. Sit tiesin, et tuoha o ihan kateellinen.. Mut tosiaa, seuraavana päivänä.. Ihastukseni käyttäytyi oudommin, joskus jos vaikka katseet kohtaisivat, niin kääns heti pään pois jne.. aloin vähitellen uskoa sitä ns ’valhetta’.
Mutta nyt en oo varma, onko sama jätkä menny sanomaan ihastukselleni jotain myös, jotain samantapaista.

Tälleen jatku ainaki viikon, kunnes yhtäkkiä toinen kaverini meni puhumaan hänen kaverille, että ”puhuuko *Ihas.Nimi* Suomea?” sen kaveri vastas; ”Kyllä, koska sen kultakin puhuu sitä.” mun kamu; ”aijaa, onks se sit *mun nimi*?” se: ”Juu, on se.” Sitten sinä päivänä olin aika iloinen, kun kuulin tuon.
( Ja koulussamme ei ole ketään samannimisiä kuin minä, ja kouluni on monikielinen.. ) Ja silloin paras ystäväni sanoi, että se on huomannu et ihastukseni kattoo mua aina kun en katso sitä, ja se alkaa kuulemma esittämään kun olen lähellä.. Mut en täst ny oo itte iha varma.

Edelleen tää jatkuu samaa rataa, en tiiä mitä tehä, eikä minulla ole pokkaa puhua hänelle, tai sen kaverille, vaik sen kaveri on vaan kerran multa kysyny jotain ’mikä tää sana on suomeks?’..

Nyt tänään sain selville että ystävänikin pitää hänestä.. Jotenkin olen aika varma, ettei hän voita ihastukseani, mutta jotenkin tunnun hyvin kateelliselta kun hän on jutellut kerran ihastuksellemme..

Pliis neuvoja, Ja pojatkin vois kertoo, mitä menoo tää ny iha oikeesti on?

Nimetön

Love

Nimetön

mee juttelee, se tykkää susta:)

Vastaa aiheeseen: Love or not? Pojat ja tytöt, pliis.. auttakaa : <

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top