Siirry sisältöön
Tyttö11

Voisko joku auttaa tän asian kaa.Mun yhellä kaverilla on isoveli josta mä tykkään tosi paljon. Mä meen kuutoselle kesän jälkeen ja sen ioveli menee kasille.Miten mä tietäisin tykkääkö se musta tai miten saan sen tykkäämään musta ?

tyttö 99

Moi! Oon ite siis tyttö ja menossa ysille, mutta osaan luultavasti vastata. Puhu kaverillesi asiasta. Voitte yhdessä miettiä mitä voisit tehdä. Mutta puhu myös pojalle. Jos käyt kaverillasi usein, Se on luontevaa. Mutta haluan sanoa myös yhden asian,joka ei sinusta ole mukava kuulla. Vaikka teillä on ikäeroa vain kaksi vuotta, poika voi tuntea ikäeron suurena. Hän kun on jo yläkoulussa ja sinä menet kutoselle. Näin ollen poika ei välttämättä vastaa tunteisiisi.

Kerro kuitenkin pojalle, muuten asia ei ainakaan etene!!!

Juujuu

En kyllä tosiaan usko että poika pystyy seurustelemaan vakavasti kanssasi. Hän voi käsittää sinut eräänlaisena ihailijana,jota hän häpeää kavereidensa seurassa. Anteeksi,ei ollu tarkotus pilata mitään,onhan sulla kuitenkin mahdollisuuksia,muttei kannata odotella liikoja! Kiitos : )

sama…

Mä seurustelen 14 vuotiaan pojan kanssa. ja mäki meen 6 luokalle kesän jälkeen. En ole ikinä viihtynyt oman ikästeni kanssa.. :/ tapaan pojan ekaa kertaa ihan pian. Pystyn uskomaan että siitä voisi tulla ehkä jotain. mutta ikinä ei tiiä.

Vastaa aiheeseen: Love

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top