Siirry sisältöön
Vibes😬🔥

Siis luin eilen mun hieman vanhaa päiväkirjaa ja oikeesti olin tosi surullinen kun näin mitä siinä luki. Kirjoitin sen englanniks joten kääntäjä ehkä auttaa, jos haluat tietää mistä kirjoitin.. :)

”Im so damn tired of everything. Tired of listening people making fun of me and shouting at my face. I act strong in front of them until im alone & cry my heart out. I just want to disappear & NEVER come back. I just want give my eyes a damn break from crying. Everyone has someone. ***kyynelten jälki näkyy*****

My friends have their bffs, my parents have each other’s and my brother has her future wife. I dont have anyone except this stupid diary that doesnt help AT ALL! like..THIS IS MY FOURTH DIARY OKAY? AND IM SICK OF NOT HAVING ANYONE TO TALK TO!

Im scared that i will stay alone my whole life. Im sick & tired of having crush on people who acts they like me back IGNORE ME THE NEXT DAY & LIE TO ME IN FRONT OF MY FACE”

Aika mieltä särkevä, eikö olekin?
Mulla on nyt toistaiseksi kaikki hyvin. Jos ei oteta kiusaamista mukaan kuvioon hehe :D Halusin vaan tuetää teidän mielipiteet tästä päiväkirja ”pätkästä”

Kaikki Okei❤️

Girl_power 010 💋

Tosi harmi et sulla on tommosta! 😕

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Noita pätkiä (omia ja toisten) on raastavaa lukee. Ihanaa kuitenkin, et voit nyt paremmin❤️❤️❤️ *lähen kaivamaan omaa vanhaa päiväkirjaa* Noni, löyty. Mitäs tääl on? Oon käyttäny 11-vuotiaana paljon sanaa tyhmä. Ja koska tyhmä nyt ei ole kovin voimakas sana, oon kirjottanu kaiken *** älyttömän isolla. Esim. ”Millon korona loppuu? Onko missään mitään järkeä? Korona on ’tyhmä’, *henkilö* on ’tyhmä’, rasismi on ’tyhmää’!” on kirjotettu niin isolla, että sen lisäksi A5-kokoiselle sivulle mahtu vaan yks lause.

Öö… sitten tääl on paljon runoja, piirustuksia ja jonkin sortin diagrammi. *mietin, miksi mä selitän tätä teille, mut muistan, että kaivoin vanhan päiväkirjan ja käyn läpi sen sisältöä, koska aloittaja kerto sen päiväkirjan sydäntä särkevästä pätkästä💔*. Mulla nää tekstit ei oo niin surullisia, piirrokset tosin on (en kuitenkaan ala selittää niitä). Sitten mulla on täällä tämmöne (26.9.-21, oon 12):

”Meitä pidetään mielensäpahoittajina, itseään esille tyrkyttävinä hyypiöinä ja niinä, joita on hauska pilkata vailla huolen häivää. Kai jokainen järkevä ihminen ymmärtää, ettemme halua sellaista elämää – emme tahdo olla mauttomien vitsien aiheina tai tulla loukatuiksi feikkineljäntuulenlakeilla.
Emme vain TAHDO!”

Ja sitten on piirustus, jota seuraa diagrammi, jonka jälkeen tulee keskeneräinen runo.

PS. Tsemppiä kiusaajien kanssa, toivottavasti asia hoidetaan❤️

PPS. Jotenki onnistuin kääntämään asian itteeni, kaduttaa vähän. Anna anteeks!

[Nimimerkki muutettu]

Hirvee teksti :(( Toivottavasti svoit nyt paremmin. Elämässä kyl tulee tollaisia vaiheita ja se on iha ookoo

123

Mulla on täysin sama juttu ja kuulostaa niin tutulta toi, oon itekki kirjotellu tollasii mun päiväkirjoihin tosi usein.

Vastaa aiheeseen: Löysin mun päiväkirjasta tämän…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top