Siirry sisältöön
Scarab_Sweetie

Tiedän, että täältä ei voi saada pitkäaikaisempaa kumppania, mutta nettikavereita ainakin voidaan olla. Nyt kerron vähän itsestäni.

Oon 14, kohta 15-vuotias tyttö. Minulla on pitkät, punertavat hiukset ja siniset silmät. Meikkaan joka päivä, ja olen varmaan 100% hetero. Juon vettä joka päivä, ja siksi kehoni pysyykin hyvässä kunnossa. Liikun myös riittävästi joka päivä. Harjoitan välillä myös luonnonmagiaa, jossa käytän yrttejä, kiviä ja kasveja. Kuuntelen aika paljon musiikkia. Tykkään kuunnella 1980 ja 1990 luvun musiikkia, mutta kuuntelen myös uudempaa. Tykkään vähän härskimmästä musiikista. Liikun myös paljon luonnossa. Käytän hajuvettä, yleensä ruusua. Olen omasta mielestäni aika kaunis. Ja olen vähän tuhma. Silleen… ihan lievästi vain;) hehe

Jos olet poika ja kiinnostunut, voit laittaa viestiä.
En sitten halua sellaisia kommentteja, että ”oon homo” tai ”ei vois vähempää kiinnostaa”, vaan haluun seuraa joka arvostaisi minua.

Moi oon 15v poika.

Olisin kiinnostunut susta.

Kuulostat kivalta ton tekstin perusteella

En keksinyt enempää 🫣.

Koht 15

En taho kisata tai mitään mutta olen koht 15 ja todella liikunnallinen ja minua tylsistyttää olla ilman paria, joten ois kiva saada joku joka pitäis mua jotenkin tärkeänä. Mua siis tavallaan vihataan koulussa joten taistelen masennusta vastaan jollei sitä vielä ole. :)

Koht 15

Ei sillee et haluun kisata, mutta olen koht 15 ja hyvin liikunnallinen että ystävällinen ja kaipaan seuraa, ujouttakin löytyy, mutta sen puolen itsestäni haluan piilottaa.

kiva poika

Tosijjaan oon kohta 15 ja totanoin oon aika kiva ja pelaan paljo nii oon netis sillee aika paljon niin tota nettikaveria ois tosiaan kiva saaha. Ja toi musiikki niin saman ajan musiikkia itekkin kuuntelen aika paljon ja tuota tuota,, joo

Jasu

kiinnostusta täälä:)

Tyttö011

Nauran kun puolet alkaa sanoil ”en haluu mitenkään kisata” [Osa tekstistä poistettu.] 

Vastaa aiheeseen: Löytyisikö täältä ketään kivaa poikaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top