Siirry sisältöön
Minävaan

Moi! Oon kuullut ja itseasiassa teidänkin että suomessa on tosi paljon yksinäisiä nuoria. Tietääkseni heille (eikä muillekaan suomalaisille ystäviä, ei seurustelukumppania etsiville) ei ole kuitenkaan nettisivut tai sovellusta varta vasten. Jos olisin vähän vanhempi, tekisin sellaisen, mutta kahdentoista vuoden iälläni asia tuntuu melko vaikealta. Kommaa alas käyttäisitkö sivustoa/appia jos sellainen olisi ja jos tiedätte että sellaisia on! :) Hyvää loppukesää sinne ruudun taakse!

Annijeje

En tiedä sellaisista,mutta sellainen olisi tosi hieno/kiva juttu. Ja itsekkin voisin olla halukas tekemään sellaisen jos osaisin

tyttö 16

Mä käyttäisin ehdottomasti! Toi on tosi hyvä idea ja toivon että toi joskus voisi toteutua! :3 ja kiitos samoin sinullekkin :)

HotChocolate

Hyvä idea ja ihanaa että olet miettinyt miten auttaa yksinäisiä kaverin etsinnässä! :)
Veikkaan että mm. englanninkielisiä sivustoja tai paikkoja jo on joissa on tarkoitus etsiä vain ystäviä ja kavereita vaikka harrastukseen, ainakin aikuisille, mutta suomalaisille tuskin sellaista on, hyvän idean olet siis keksinyt ja joku sellaisen voisi väsätäkkin jos on niistä asioista kiinnostunut.

Vähän samantapaisia sivustoja ja palstoja on mm. erilaiset kirjekaveripalstat joiden turvallisuus on toki hyvä tarkistaa ennen minkään tietojen antamista, mutta myös normaaleilla foorumeilla joskus tapaa samanhenkisiä ihmisiä ja ne sitä kautta tarjoaa samanlaisen mahdollisuuden saada ystäviä ainakin nettitutuiksi asti.
Kenties facebookissa yms. on ryhmiä (ja niitä voi varmaan itsekin perustaa kunhan huomauttaa että sopivan kriittinen ja varovainen kannattaa olla) joissa etsitään ystäviä, harrastuskavereita ja juttuseuraa.

Vaikka ruudun takaa on helpompi toimia sosiaalisesti ja keskustella, mua on auttanut ainakin harrastuksissa juttuseuran etsiminen menemällä ja puhumalla toisille. On siis mahdollisuus saada kavereita myös harrastuksista ja muualta, kaikki ei ole siis onneksi kännykän tai tietokoneen näyttöön sidottua :)

Hyvää kesää myös sinne ja siunausta! :)

Vastaa aiheeseen: Lue tämä! :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top