Siirry sisältöön
🖤

Inhoon ja vihaan mun ulkonäköö, tiiän et en saa tätä muutettua muuten ku, et alan liikkumaa ja kuntoilemaan enemmän ja syömään terveellisemmin ja vähemmän, mut en millään jaksais tehä noita. Vihaan kuntoilua ja liikkumista, pienet lenkkeilyt on ihan kivoja, mut muu kuntoilu on ihan hirveetä mun mielestä. Eikä mulla oo mitään liikunnallisia harrastuksiakaan kun ei oikein kauheesti mikään erityisesti kiinnosta. Haluisin syödä mitä haluan milloinkin, mut tiiän et pitäis syytä terveellisesti ja säännöllisesti ja sopivasti, mut en pysty siihen! En vaan saa itteäni tekemään noita asioita! Se tuntuu ittensä kiduttamiselta kun oon yrittäny noudattaa noita asioita. Ehkä oon vaan niin laiska, ei musta ikinä tuu mitään. Oon nykyään aina niin laiska ja melkein mikään tekeminen ei varsinaisesti oo enää kovin mukavaa mun mielestä. Voisinpa olla joku muu, en jaksa elää ittenäni monesta syystä. Voisinpa olla laihempi ja näyttää siltä miltä haluisin!! Auttakaa mua pliis jotenkin!!! En jaksa elää enää näin ja en tiiä mitä tekisin oon ihan pulassa tän kaiken kaa!!! Kitti ja moi.

🖤

Siis oikeesti en kestä enää! Oon ihan hirveen näköinen en jaksa elää tän näkösenä!!! Viel noiden juttujen lisäks raavin mun rupia ku en vaan pysty olla raapimatta vaikka kuinka yritän, joten näytän vielä enemmän hirveeltä. Voisko joku pliis vastata!?[Osa tekstistä poistettu.]

[tämä viesti on siirretty ketjusta Lukekaa ja vastatkaa pliis Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 🖤,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle otsikolla ”VS: Lukekaa ja vastatkaa pliis”. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Lukekaa ja vastatkaa pliis

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top