Siirry sisältöön
🌧️⛈️🌬️

Must tuntuu että yks mun parhaan kamun uus kaveri on tullu korvaamaan mut meijän kaveriporukassa. Siinä on kuus ihmistä, joista on yks mun paras kamu. (Ollaan poikia kaikki). Se paras kamu, nimi olkoon vaikkapa nyt sitten Kala, on tullu kaveriksi yhen nuoremman tyypin kaa ja se on alkanu oleen meijän kaa, vaikka osa ei tykkää siitä. Meistä on tullu hyviä kavereita. Mutta se uus kaveri, nimi on nyt Kissa, on tullu mun tilalle Kalan parhaaksi kaveriksi. Se kävi niin että Kala keksi jonku syyn olla vihanen mulle,( En ite tiiä syytä) ni Kissa syyttää mua siitä mutta en tiiä onko se mulle vihanen.

Eli Kala, paras kaveri, on suuttunu mulle joistain ihan NIIN IHMEELLISESTÄ SYYSTÄ JOTA EI VOI KELLEKKÄÄN RUTTO KERTOA MUTTA JONKA MÄ OON TEHNY!!!!!!!!!

Auttakaa joku, sanokaa mitä teen ja kannattaako ees yrittää olla Kalan kaveri ku se on tommonen selkäänpuukottaja:c

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

En tiiä mut sinua lähtisin, koska toi ei oo oikein!
Tsemppiä sulle ❤️🥰!
Hyvää alkanutta kouluvuotta kaikille 📚📘📗📓!

Neito

Ei ole reilua. Oletko kertonut opelle tai jollekkin muulle aikuiselle. Toivottavasti auttoi. Mut en ymmärrä miksi kala alkoi syyttämään sua jostain jota sä et (ehkä) edes tehnyt. Mutta toivottavasti löydät uuden parhaan kaverin.

nonii

En tiiä hirveesti poikien kaveri jutuista mut ehk voisit kysyy kalalta et mitä sä oot sen mielestä tehny tai jtn. En tiiä oliko tosta mitään apua mut tsempii!

Vastaa aiheeseen: Lukekaa kiitos kaikki kaverit on ilkeitä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top