Siirry sisältöön
Tytynen

Moi kaikille!
Mä oon kohta tekemässä lukion ekan vuoden valintoja, mutta yks juttu mietityttää. Haluaisin mennä kuorovalinnaiseen, mutta en oo mikään mestarilaulaja. Pitäiskö mun silti ainakin testata? Mitä ootte mieltä?

😍😍

Mene vaan, jos siltä tuntuu. Kaikkea ei tarvitse osata heti, kun aloittaa. Ja, jos se voisi mielestäsi olla hauskaa niin, mikäs siinä. Ja kaikkea voi aina kokeilla!! Ja kuorolaulamissahan ei oma ääni kuulu niin hyvin ja kokonaisuus ratkaisee, joten sillä hän ei ole väliä ( ehkä), että ei ole mikään mestarilaulaja!!

Kaakao

Kannattaa mennä ees kokeilee, vaik et ois mikään paras. Kuorossa sun ääni ei Kuulu niin selkeesti ja kehityt laulamisessa, jos laulat paljon. Voit myös saada uusia kavereita :)

✨️💕❤️Joku tyyppi❤️💕✨️

Kannattaa kokeilla!

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Mee ehdottomasti jos se tuntuu susta kiinnostavalta ja kivalta. On tärkeintä että valitset just ne jutut mitkä sua kiinnostaa. Enkä usko että siellä mitään lukutaitoa hirveästi tarvitsee koska sitä siellä varmaan juurikin harjoitellaan! Suosittelen siis ehdottomasti edes kokeilemaan. Et voi menettää yhtään mitään. Just do it😍🙌🏻👸🏼🌸🧸🍄🍩🍰🍰🍭🍭

Vastaa aiheeseen: Lukion kuorovalinnainen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top