Siirry sisältöön
Just Me✨

Siis moi sori jos tästä tulee romaani mut asiaan

Oon kutosella ja yritän luma-luokalle. Sinne vielä haetaan tällä syksyn todistuksella. No sain äsken vanhemmilta puhuttelun että en tule pääsemään luma-luokalle, koska mulla on tullu yksi helkutin yksi opiskeluvälineet puuttuvat. Eikä siinä siis mitään iskä sano et jokainen tekee virheitä mut just ennen kun sanoi ton niin se sano et mulla ei sais puuttua yhtään mitään tai tulla yhtäkään Wilma merkintää mikä ois huono. Äiti muutti sen merkinnän jotenkin nyt 2-3 merkinnäksi mikä ei ole totta mä oon välttynyt yheltä merkinnältä ku luokkalainen pelasti.

Siis jos oot lukenu tänne asti nii kiitos<3
Tää tulee ole pitkä ja tää jatkuu

Lisäks mun isä sano et mun pitää parantaa Ruotsissa koska oon muka huono siinä vaikka aloitin sen vasta melkein 2 kuukautta sitten. Mun muka pitäis kuunnella koko ajan radio vega vaikka mä en tajuu p@skaakaan siitä. Ja yritän saada 9 Ruotsista

Mun vanhemmat sano myös et mun pitäis parantaa mun asenteessa ku oon muka joku haista p@ska asenteessa nyt. Mut siinä se ongelma on mä yritän liikaa mut ei muut nää sitä.

Lisäks aina ku puhutaan koulusta liittyi sit mihin vaan niin toi luma-luokka tulee puheeks ja tulee tämmöisiä kysymyksiä:
-eksä halunnutkaan sinne luma-luokalle?! Tai
– sä et ikinä pääsee sinne luma-luokalle ja et kaikki vaikuttaa sinne pääsyyn. Kylhän mun mielenterveys vaikuttaa myös.

Mun vanhemmat valittaa myös siitä jos oon sängyssä katsomassa puhelinta. Mä olin sängyssä katsomassa puhelinta koska mulla ei ollut muuta tekemistä ja halusin viettää aikani näin kun ei ollut läksyä tai muuta koulu tekemistä.

Mulla ei oo koulussa kavereita koska mulla on sosiaalinen ahdistus ja muutenkin ahdistus

Että tosi kiva ois nyt parantaa niitten kaikkien [osa tekstistä poistettu] ahdistuksen kaikkea kohtaan niin arvosanoja ja asennetta että jee mitalli p@skaa puhuville vanhemmille👍🏻🥇oikeen ykkös sija

Kaiken tän kanssa nii nyt alan miettimään et haluunkohan edes sinne..

Nytkin oon sängyssä itkemässä yrittäen hengittää jotenkin ja pitäis saada nukuttua 9 tuntia mut mäpä tuskin saan 8 tuntia rikki et mun unen määrä on semmoset 7-8 tuntia per yö et juu

Kiitti jos oot täällä <3
Onkohan mulla enään mitään

Siis jos täällä nyt on joku joka on luma-luokalla nii paljoks todistuksen pitää olla?
Muuten jos joku ei tiedä mitä luma tarkoittaa nii se on luonnontiede ja matikka

pääseekö kuraattorille ilman että vanhemmat tietäis? Ku en vaan enään luota mun vanhempiin eikä ne tiedä et mulla ei oikeen oo kavereita ja mulla on ahdistus

Mut kiitti jos luit tän kokonaan <333
Ei oo pakko vastaa mitään mä oon jo iloisempi jos luit tästä edes vähän :()

Mun ajatukset just nyt:
🎇🎆🎇🎆🎆🎆🎇🎆🎆🎆

Bye byeee🫰🏻
Ps. Silmiiiiin sattuuuuuuu😭😭😭
Pss. Mun juokseminen ja itkeminen on nykyään [osa tekstistä poistettu]

Nuortennetin ylläpito

Hei Just Me✨,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Koivu

Juu mää oon luma-luokalla

Kieltämättä sinne pääsee vaikka kuuden keskiarvolla kunhan se pääsykoe menee hyvin mut seki on aika helppo ettei sitä kannata stressata

Ainii ja mä luulen että se päätös että pääsetkö sä sille luokalle päätetään ennen kutosen kevätjuhlaa joten sil keskiarvol ei oo mitää välii.

🌸Kirsikankukkatyttö🌸

Moii!
Meidän koulussa ainakin voi keskustella kuraattorin ja psykologin kanssa ilman, että vanhemmat tietää. Opettajaa voi pyytää järjestämään asian ja sanoa hänelle, ettei tahdo vanhempien tietävän siitä. Jos kuraattorin näkee koulussa, häntä voi nykäistä hihasta ja kysyä, pääsikö tämän kanssa keskustelemaan joku päivä. Meillä ainakin kuraattorille voi varata ajan myös laittamalla Wilma-viestiä.
Toivottavasti tästä oli apua!
Tsemppiä ja jaksamista ❤️❤️❤️

Nollakasi

Moi!

Oon ite 8lk lumaluokalla. Nii on jonkinlaista kokemusta.

Oon vähän hämmentynyt et miten yks merkintä voi pilata kaiken.. asun tosiaan pienemmässä kaupungissa ja pääsin lumalle pääsykokeiden kautta. Tosin voi vaikuttaa se, että jos sun kaupungissa hakijoita on enemmän.

Sanoisin, että ei kannata ottaa niin suuria paineita tosta. Ite menin lumaluokalle koska mulle pienestä pitäen sanottiin että ”sähän voisit mennä lumalle kun oot niin hyvä matikassa” nii menin vaan sen takia että pääsin. Nyt ku täällä oon ni oikeestaan harkitsin luokan vaihtoa ja en pitänyt ollenkaan, vaikka odotukset oli suuret. Meidän lumalla ei tapahdu mitään erityistä paitsi lomaretki johon pitää luokan kanssa itse kerätä rahat, ja vaikeampaa matikkaa… Ei siis sillä että sulle noin kävis!

Mutta jos luma luokka on sulle just se oikea paikka niin sitten sinne pääset. Jos ei ole niin voit saada yhtä hyvän koulu kokemuksen normaalilta luokalta.

Onnea<3

Just Me✨

Helloouuuuuuu
Kiitti tosi paljon vastauksista! Siis oikeesti <3
Mulla ois viel pari kysymystä et
1. Siis haetaanko sinne todistuksella vai tehdääks sinne joku koe? Ku mä oon ymmärtänyt et sinne haettaisiin todistuksella pienemmällä määrällä ja sitten pääsykokeella nii jos tulee enemmän hakijoita.
2.Ja niiku jos on se pääsykoe nii Eiks todistus niiku yhtään muuta mitään?

Mä viel haluun lisätä tohon kuraattori juttuun et jos mä sanoisin mun opelle nii se varmaan kertois meidän luokan ”toiselle opelle”
(on siis kait joku ohjaaja) Sanotaan nyt vaikka toista opettajaamme Millaksi ( Nimi muutettu)
No Milla sitten haukkui minua ekana koulupäivänä laihaksi! Se että mä oon laiha ei tarkota et muo sais haukkuu laihaksi!
Oon varmaan 5 vuotta vaan taistellut mun painon kanssa et lihoisin edes vähän mut ja sitku joku tulee ja haukkuu muo laihaksi nii onpa kiva ku Milla on vielä semmoinen selkeesti pyöreä you know. Se on sanonu yhtä toista meidän luokkalaista myös laihaksi. Et asiaan en haluis et se tietäis koska jos se tietäis nii ihan varmana se alkais kysyy onks mulla kaikki hyvin, niiku koko ajan muutenkin se on välillä ahistava. Mut jos kertoisin sille mun ”paremmalle opelle” et en haluis et vanhemmat tai Milla tietäis nii se mun pelastus JEE!!
Ehkä asiat selventyvät joskus :)

dramalama(🏳️‍🌈)

Mouuro<3
Ite haen Luma-luokalle.
Olin sellaseessa tutustumisessa, ja mulle sanottiin, et todistus ei vaikuta mihinkään.

Mut herranjumala ollaan samanikäsii ja sulla on jo nyt noin paha olla… Ihan sattui lukeekki…
Koita pärjäillä, jooko?? <3<3<3<3

Kerro opettajalle, jos se on sun mielestä kiva. Kannattaa heti tehdä selväksi, että nämä tyypit eivät saa tietää. Ja musta tuntuu et ”laiha” ei tarkota nykypäivänä haukkumasanaa, vaikka voihan se olla, sattuu se ihan yhtä paljon…

Muteisitenempää:D
Koita pärjäillä

[osa viestistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: Luma-luokka ( ja vähän muutakin)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top