Siirry sisältöön
Hämmentynyt

Olen 13-vuotias, juuri 7-luokan aloittanut tyttö. Mä haluaisin saada täältä mahdollisesti vertaistukea, ja ihan muutenki haluan kertoa. Eli siis, mulla oli sellanen pieni kaveriporukka, jossa oli mun lisäksi kolme. Ja niistä tasan yhtä pystyin kutsua kaveriksi. Kaks niistä piti mua pilkkanaan ja näkivät oikeudekseen haukkua mua mun seksuaalisuuden vuoksi. Ne sano mulle että ”homot ei oo ihmisiä” ”haluukko kuulua vaan joukkoon” yms.. Ne ei koskaa pyytäny anteeks. Tänään ne pisti muhun välit poikki, koska sanoin miltä musta tuntuu. Oon ihan ilonen siitä. Mutta, mulla ei oo mun luokalla muita kavereita joiden kans oisin välkällä tai vapaa-ajalla. Pitäiskö mun vaihtaa luokkaa, ku muuten mun luokka on kiva ja siel on hauskoja tyyppejä joiden kanssa juttelen tunneilla, mut en välkällä. Mulla on meidän naapuriluokalla kavereita, joten tietäisin jo mille luokalle pyrkisin. Mielipiteitä tästä?

13v tyttö

Tyhmää käytöstä ”entisiltä kavereiltasi” tuollainen. ): Ennen kuin vaihdat luokkaa, sinun on varmaankin kerrottava opettajalle/luokanvalvojalle tilanteesta ja, että naapuriluokassa sinulla olisi joitakin kavereita, että haluaisit vaihtaa luokkaa, ellet ole jo kertonut. Mutta ei haittaa vaikka yrittäisit tutustua muihin luokkalaisiisi, jopa välkillä jos mahdollista. Ehkä löytäisit sellaisen kaverin, joka tukis sua ja olis sun apuna.

7.lkn mukava poitsu

Siitä tulisi vaikeatoimenpide, mutta jos vaan et kestä olla siellä niin vaihda sitten. Minä tällä hetkellä myös ajattelen vaihtaa luokkaa, kun täällä ei ees oo kiva olla. Kaikki sielä ovat meluisia ja epäkohteliaita minulle. Minuta koko ajan tuntuu siltä että mä en kuulu tänne ollekkaan. Onneksi kouluni henkilökunta on minun apunani tässä tilanteessa. Jos tarvitset apua, mene puhumaan koulun henkilökunnalle. He yrittävät auttaa mahdollisimman paljon.

Vastaa aiheeseen: Luokan vaihto..?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top