Siirry sisältöön
Esmeralda

Tänään koulussa kaverini en nyt voi kertoa juuri nimeä mutta hän kiusasi minua hän oli luvannut piettää salaisuukset salassa mutt6a kun menimme minä hän ja 2 muuta yhtämatkaa koulunjälkeen hän kertoia salaisuuteni olin kertonut ne hänelle luottamuksella hän sanoi kaiken mitä kertoin hänelle D: se oli noloa kerroin noloja sekä asiota muista koska en vielä tiennyt tätä lasten ja nuorten nettiä ja halusin niin kertoa ja puhua jollekkin joten päätin kertoa tälle henkilölle..Nyt minulle soitellaan oot P**** pää ja kaikkee oot tyhmä ja sellasta nyt oon aivan yksin..

NappiTyttö

Kauheeta. :O Miten se sun kaveris nyt tollain! Mä en osaa auttaa. Sori. mutta toivottavasti toi loppuu ja sun ystäväs tajuaa että se teki TOSI väärin sua kohtaan.

Plaah

Hei, meikä suosittelee toho juttujen kertomisee yhen tavan: päiväkirja.Vaikka se saattaa kuulostaa tosi nololta jutulta, ni kuka siitä saa tietää? CAMOON ei kukaa :D. Ja tuo sun kaveris o hitusen pölijä :/. Ite oon sellane, jos joku o huonosti, ni sen kyll huomaa, mut syvimmät asiat kerron joko nallelle tai kirjalle ja OON SIITÄ AIKA YLPEE! Ei ainakaa jutut pääse levii :D.

iituska

Hirveetä!D:Mulla on kokemusta samasta,mä olin kirjottamassa sellaseen ystäväkirjaan ja kysyin sen omistajalta että annatko sä tätä pojille no se sano että en tietenkään koska sinne sai laittaa ihastuksen nimen ja minähän laitoin ja siinä samassa multa tippu kynä ja kaks poikaa luki sen ja sehän juoru sai suuret siivet nyt koko koulu tietää sen!vähä noloo!!!

###

Mitähän näille vanhoille nuortennetin nuorille kuuluu? Ovat nykyään jo yli 25-vuotiaita! 90-luvulla syntyneitä.

Vastaa aiheeseen: Luottamus.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top