Siirry sisältöön
Harmaa rotta :0

Pliis joku kertokaa mitä lutka tarkottaa ei mitää hajuu ja on jo pari kertaa haukuttu lutkaks ja huoraks (12v tyttö)

Sweet Honey🍭🍯

Se tarkoittaa sellaista seksuaalista tyttöä, joka pukeutuu paljastavasti, iskee poikia jne. Sillä sanalla on vähän negatiivinen kaiku, ja sen sanan käyttö pitäisi jo jättää sinne historiaan, koska kyllähän tyttökin saa pitää seksistä.

Harmaa rotta :0

sain jo vastauksen jeeh :/

Elämä on

Lutka ja huora on haukkumanimiä pleijjereille ja puolisoiden pomputtelijoille. Eli siis nimitys ihmisille, jotka panevat joka suuntaan ja pettävät joka suuntaan. KUKA IKINÄ NÄITÄ SANOJA SUHUN ON KÄYTTÄNY ON IHA PASKA :) ÄLÄ KUUNTELE HEITTAAJIA <3

Juu

Lutka ja huora ovat halventavia termejä, joita yleensä käytetään naisesta. Ne viittavat kumpikin maksullisen seksin tarjoamiseen, siis itsensä myymiseen. Niiden tarkoitus on nimenomaisesti olla halventavia, joten jos sinua kutsutaan näillä termeillä, suosittelen kertomaan jollekulle asiasta jotta se saadaan loppumaan.

🍓Mansikka🍓

Se on kai joku naisten halventava haukkumasana ja sil oli joku toinenki tarkotus enn muista googlasin just …

Suonjar❤️💚💛💙

Lutka on yleensä naispuolinen henkilö, jolla on hyvin aktiivinen seksielämä. Hyvin halventava ilmaus, verrattavissa huoraan.

Miumau

Hei, molemmat mainitsemasi nimitykset ovat alunperin tarkoittaneet seksityöntekijää. Nykyään niitä lähes aina käytetään halventavasti. Harmi että olet joutunut tällaista kokemaan, kannattaa kertoa siitä jollekin aikuiselle :(

Nimetön

Ei todellakaan hyvä että sinua haukutaan noilla nimillä. Kerro jollekin aikuiselle

Vastaa aiheeseen: Lutka

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top