Siirry sisältöön
Lol ei oo kivaa

Hei! Olen tosiaankin aiemminkin tänne kirjoitellut (eri nimimerkillä tosin), ja halusin vain jakaa huoleni..

Olen siis tosiaan vähän mietiskellyt tässä lähiaikoina, jos minulla olisi sosiaalinen ahdistus.

Kun musta tuntuu siltä, että jokaikistä mun liikettä kritisoidaan, ja mua ahdistaa olla välillä ihmisten kanssa.. Lisäksi tuntuu et voisin alkaa itkemään ihan minä hetkenä hyvänsä, ja stressaannun TODELLA helposti.

Mun elämä on vähän päälaellaan nyt muutenkin, kun mun vanhemmat eros, ja mulla on muutenkin aika ’mukavia’ traumoja tässä takataskussa vielä jäljellä menneiltä vuosilta.

Tosiaan. Jatketaan itse asiaan.

Itsestäni tuntuu etten oikein osaa selittää kenellekkään että MIKSI musta tuntuu että mulla on sosiaalinen ahdistus. Mua alkaa vaan pelottaa ihan suunnattomasti, ja musta tuntuu että ihmiset luulee et haen vaan huomiota.

Yritän olla mahdollisimman rauhassa, mutta koulukin on jo yhtä h*lvettiä.

Mua ahdistaa koko ajan ja tuntuu et oon ihan itkemisen kynnyksellä. Mua ahdistaa kun ihmiset katsoo mua, ja stressaan mun ulkonäöstä, painosta, käyttäytymisestä ja kaikesta mikä ikinä mussa vois olla vikana..

Mietin usein myös sanojani/ tekemiäni asioita, ja olen todella herkkä kritisoimaan itseäni.

Musta vaan tuntuu välillä, että ihmiset katsoo mua silleen:
”Hyi v*ttu”
Ja haluisin vaan kadota syvälle maan alle.

Mua ahdistaa ihan v*tusti, enkä osaa ees sanoa miks. Musta tuntuu että oon ihmisten silmissä vaan ärsyttävä, masentunu p*ska. Mua ahdistaa niin kauheesti, että tuntuu että en oikeesti kestä enää-
Ykstoista vuotiaana oli samoja oireita, ja kävinkin juttelemassa kuraattorilla, mutta ei kyllä hänen apunsa auttanut sen enempää.

Ne sanoo et ne ymmärtää, mutta ne ei oikeesti ymmärrä.
Ne ei vaan voi ymmärtää sitä ahdistusta, joka mun ympärille on kietoutunu. Mua oksettaa itteni katsominen peilistä, ja musta tuntuu että ihmiset katsoo mua kuin jotain v*tun kummajaista.
En vaan pidä itsestäni, ja kaikki mun luottamus itseeni on hävinny jonnekin kauas h*lvettiin.

Mua ahdistaa olla ihmisten seurassa, ja mulla on KOKO AJAN epämukava, stressaantunu ja surullinen olo. Tuun kohta hulluksi, kun en ees osaa sanoa onko mulla jokin päässä vikana, vai mitä v*ttua tapahtuu!

Tarvitsen vaan apua, ja olisin enemmän kuin kiitollinen, jos joku tähän mun romaaniin jotankin vastaisi.
Kiitos.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei nimimerkki Lol ei oo kivaa,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai
chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Einyt😭

Miks musta tuntuu et oot yks mun kaveri🤔❤️ No ihan sama, mutta mulla on aivan sama tilanne! Siis koko ajan tuntuu että kaikki tuijottaa esim koulun ruokalassa, ja aina kun joku nauraa, se naurais mulle. Se ahistaa ja saa mut stressaantumaan helposti. Mut siis ymmärrän ja se on ihan kauheeta. Oon nyt alkanu ajattelemaan et v*tut siitä jos joku oikeesti mulle nauraiskin, se on sen oma häpeä. Oot kaunis just niinku oot eikä sun tarvii tuijottaa koko ajan peiliin❤️ Ite en ikinä missään riidoissa tai tappeluissa ala itkemään, mutta sitten jos en osaa jotain tai vaik joku puhuu musta nätisti, alan ain itkee. En ti mikä mut sillon tuntuu et oon kai joku sekopää ku itken näin pienistä asioista.

Muutenkin voi vaikuttaa että eskarissa kiusattiin enkä vieläkään ( oon 5lk nyt) tiiä miks. Toisekskin veettiin mun yhen kaverin kaa välit kuuteen tyttöön joiden kaa oon ollu kaveri eskarista asti. Mut musta jotenkin tuntuu et oot se mun kaveri. Puhut samalla tavalla:D (Joo älä sit ota mitenkään et haluisin tietää kuka oot mut sanoin nyt miten samanlaisia ootte jos et oo mun kaveri❤️❤️

Mut tsemppiä ja yleensä koulu kuraattorit ei oikeesti ymmärrä ahdistusta ihmisistä. Jos alkaa ahdistaa ihmiset, voi auttaa jos esim on vaan yhen kaverin kaa kerralla et ei tavallaan ylikuormita itteensä monen ihmisen kanssa puhumisella. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Vastaa aiheeseen: Luulen, että mulla on sosiaalinen ahdistus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top