Siirry sisältöön
Zupazuu

Olen täysi luuseri. Ennen kuin joku tulee sanomaan:

”Oot hyvä just noin!”

Lukekaa tämä.

En osaa kirjaimellisesti mitään. Minä en sitten ole sellainen super pro osaaja, joka väittää olevansa huono vaikkei ole. Tarkoitan sitä oikeasti.

En ole voittanut missään moneen vuoteen. Koulujutuissa minun ryhmäni häviää yleensä aina. Minä hidastan muita. Olen huono KAIKESSA liikunnassa. Enkä ole edes ylipainoinen. Olen hidas ja kömpelö ja heikko.

En ole hyvä myöskään missään rauhallisessa. Minulla on matala ÄÖ enkä voi sille mitään. En pysy perässä muiden ajatuksissa. Olen huono ja hidas matikassa. Tajuan aina jotain väärin, teen vääriä päätöksiä tai sitten en tajua mitään. Olen myös ujo enkä osaa puhua muille kuin kavereilleni, jotka selvästi ovat huomanneet lahjattomuuteni.

Olen myös ruma. Se ei myöskään ole mitään sellaista mihin itse voisin vaikuttaa. En ole lihava. Minulla on vain huonot geenit. Minulla on punertava naama eikä kasvonpiirteitäni voi pitää yleisesti viehättävinä.

Olen täysi luuseri.

Joku ihminen

moikka! Kukaan EI ole luuseri!!
Sinä osaat varmasti jotain etkä ole taidoton kaikessa. En minäkään osaa matikkaa mutta viis siitä. Sinulla on varmasti jokin juttu jonka osaat mutta et vain ole huomannut sitä(: Ja ainahan uusia juttuja voi opetella(: Ja vielä pieni muistutus, kukaan ei ole ruma! Olet varmasti kaunis sisältä ja ulkoa(:

Sori kun kirjoitin näin huonon viestin mutta tsemppiä ja muista että et ole luuseri tai ruma!
Heippa!

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Sanon sen, jonka kielsit: oot hyvä just tollasena. Ei tarvitse voittaa ollakseen hyvä. Häviäminen ryhmässä ei ole yhden ihmisen vika. Kenenkään ei tarvitse olla Einstein tai Kim Kardashian. Tuut jossain vaiheessa huomaamaan, että suurin osa meistä on täysin keskivertoja. Älä aseta ittelles liikaa paineita. Elämässä pärjää ihan hyvin voittamatta Nobelia tai Olympialaisia.

12v girl

Hei älä sano noin! Ja joo luin ton, mutta sä oot silti hyvä edes jossain! Ehkääää…. nukkumisessa? Mielikuvituksessa? No emt mutta siitä oon varma että jossain oot hyvä!

Koita arvostaa itteäs vähän ja kato mitä tapahtuu :0

Ja ennen kaikkea muista: oot täydellinen ja ainutlaatuinen just tollasena! ❤️❤️❤️

Perhonen 🩵🫢

Hei et oo yksin!!!! Mä on täysi luuseri ja tyhmä, todella ruma ja vieläpä en osaa mitään..

Joillekin ihmisille ei vaan oo suotu lahjakkuuksia.. :( Mutta sä et oo ainoa tässä maailmassa <3

Hyde

Oot just semmonen ihminen, kenestä halutaan pitää huolta, vaikka oisit mikä tahansa.

Ö

Mulla on just sama ongelma 💔❤️‍🩹

Kuulostaapa aika tutulta, no mut tsemppii sulle ja et varmasti oo ruma ja luuseri, jos joku on ni mä!!

Vastaa aiheeseen: Luuseri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top