Siirry sisältöön
poika 95

onks teil kaikil tytöil joku tarve et sen jätkän pitää olla pitkä?? oon aika söpö, hoppari ja sixpäkki löytyy mut oon saanu monta kertaa pakit sen takii et oon lyhyt (160 cm) ja en oo ikinä ollu kenenkää kaa yhes? onks pituus oikeesti nii suuri ongelma??

fiina.

No minulle se ei ole niin tärkeä asia, mutta en kyllä alkaisi itseäni kovin lyhyemmän kanssa. Ei nyt vähän haittaa tai samanpituisuus, mutta kyllä jos kovin lyhyt on niin saattaahan se vähän vaikuttaa.. Toisilla ika paljonkin.

*eräsvaa

ei se ny nii hirveesti haitaa. Jos todellakin olet hyvännäköinen ihmettelen miksi sinulle on annettu pakit. onhan se tietysti kiva kun esim. tansii hitaita nii poika on pidempi mutta ei sillä oikeastaan ole mitään väliä. :)

Nimetön

Miua ei haittais vaikka olisitki lyhyt :>

tyttö96

eei pituudella oikeesti oo välii ;) ellei jätkä oo jtn 130cm mut ei muute :–DD

:o

Et oo ees lyhyt! Siis ite oon joku 163, ei mitään ongelmaa. Tytön menetys, jos ei kelpaa.

giils

Ei se minunkaan poikaystäväni pitkä ole, eikä pituudella ole minulle väliä, itse olen lyhyt (155) ja pidän lyhemmistä pojista. olen 15 vuotias :)

:///

No… Normaalisti asia ei paljoa merkkaa, vaikka tykkäänkin enemmän pitkistä pojista ja kun tykkään myös tytöistä. Tytön kaa on vaa hassu homma et se ei saa ol mua paljoo pitempi. Et ei tyylii kolme senttii haittaa mut jos menee yli viiden ni alkaa ol ongelma. Sama homma alsa päin. Koitappa pussata kun joudut menee kyykkyyn. Minusta sinun pitäisi olla helppo löytää tyttö. Useimmat tytötkin ovat aika lyhkäsiä.

-_-

tajuukko et sä et oo ees lyhyt? siis mä oon 146cm ja 7 luokal joten sull on aisiat aika hyvin

Nimetön

Mä oon tooosi lyhyt, et mulla ei tuu ikin olee ongelmaa sen kaa et jätkät ois mua lyhyempii.. Rupee kattelee lyhyitä tyttöjä haha

Nimetön

No älä sano itteäs söpöksi, ei anna hyvää kuvaa. Kaikkia ei silleen hopparit kiinnosta, mut mulla ainakin pituus vaikuttaa aika paljon.

Nimetön

Ota lyhyempi tyttö?

;)

niimpä ota lyhempi tyttö. Yleensä se on sillee et pojat on pitempii ku tytöt emt miks..

tyttö94

Ei mua itteeni noin vähänen pituus haittaa vaik ite oon 173.

Kyllä sä vielä kasvat siitä ei oo huolta;)

Káren-Márjá

Tuotanoin. Oma mielipiteeni pojan ulkonäöstä on aivan samantekevää. Itse olen 181cm tyttö, ja minulle on vaikea löytää pitkää poikaystävää, enkä itseasiassa ole sen takia seurustellut juurikaan koska pojat ”pelkäävät” minua.

Mutta sinulle neuvoksi, että älä välitä niin paljon ulkomuodostasi. Ole ihana ihminen, avoin jolle on helppo kertoa asioita ja äläkä kiusaa! se on tärkeää että tyttö pystyy luottamaan sinuun ja että jos hän kertoo sinulle jotain, hän tietää ettet ala sen takia kiusaamaan tai pahimmassa tilanteessa jätä häntä!
Ja avoimuudella tarkoitan, että olet helposti lähestyttävissä. Tällä tavalla löydät paljon enemmän ”vaihtoehtoja” ja tutustut erilaisiin ihmisiin.

Vastaa aiheeseen: lyhyys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top