Siirry sisältöön
Poika

Mro. Aattelin tälläsen tehä, et saan tietää onks mul ees pientä mahtia. Oon 12vuotias poika. Mulla on todella tummanruskeet hiukset, käytän joskus vahaa yms. Ruskeet silmät, joku 145 – 150cm (ainakin viimeeksi mittasin joku 2kk sit). Ja mul on hyvä huumorintaju. Urheilen suunnilleen joka pv. Esim. lenkkeily, rullaluistelut, talvella hiihdot yms.

Oisko mtn mahollisuut? :)

tytsy 13

On sulla

13-14.V.

Kyl ois muuten mahiksii, mut iän puolest en oikee tiiä :-D

näkymätöntyttö

Sulla on tosi hyvät mahollisuudet! Usko pois, tytöt tykkää tummahiuksisista pojista ja vaikutat muutenki tosi mukavalta! Tsemppiä! :D

:3

On, mutta sehän riippuu tietty työstä. :)

Horizont

tottakai joskus tulee vastaan (mikäli ei oo jo tullu) sellane tyttö joka näkee sussa sen oikeen. Miun mielestä on on mahiksia!

Sinisilmäinen

Toki saattavat tytöt myös tykätä blondeista (esim minä). Kaava ainakin omassa päässä menee näin: blondit on söpöjä ja brunet komeita. Itse pidän blondeista pojista.

12v tyttö

Totta kai on
Mä ite tykkään bruneist enemmän ja
Mä rakastan ruskeit silmii

lyhyt…

Oot suunnillee saman pitune ku mä :D missä päin asut? Ja must ruskeet silmät on ihanat! :3

Tessa 12v :’D

Kyl sul mahiksii on,kuulostat hyvältä ja kivalta tyypiltä. (:

kiinnostunut

Oon 12 v tyttö ja itekki tykkään urheilusta. Harrastan show tanssia ja rakastan piirtämistä ja musiikkia (: Jos kiinnostaa ;) Oon sellasen 150 cm pitkä.

älähuolehdi

oon 14-vuotias tyttö, ja olen seurustellut jo pariin otteeseen. vaikutat mukavalta, mutta muista että älä muuta itseäsi tytön vuoksi! niin minä tein ja sydämmeni särkyi :D

Viestin aloittaja

En muutakkaan. Ja odotan tietenkin sellaista, kuka mielestäni on se oikea omana itsenään. Ja tietysti, minä omana itsenäni.

Jaaa

Sulla ois aika hyvät mahikset. :)

Vastaa aiheeseen: Lykästäiskö mua? Tytöt vastatkaa :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top