Siirry sisältöön
tyttö 15

Moi mä oon ysiluokkalainen 15v. Tyttö. (täytän 16) mä tulin pääsiäis lomalla kipeeks ja oon nyt sit ollu viikon pois koulusta… Mul oli kuumetta… Jne. Meil olis ollu kolmet kokeet viime viikolla. Jotka on nyt siis jänny tekemättä.

No.. 28.pv. Siis maanantaina Mä meen Lahtee sellaselle erikoislääkärille (astma) meilt ajaa lahtee joku kolme tuntii nii siel menee sit niiku koko päivä.. Joten en mee silloinkaan kouluun ja sillon olis sitte taas yks koe. Ja sen jälkee tiistainki on koe… Siis oikeesti! Meillä on vissiin joka päivä joku koe.. Enkä o kipeen tietystkää jaksan lukee mihinkään….. Nii ja sitte oon niiku viikon kaikkii muit oppilait jäles…

Eli oon aika pulassa. Mä en tiiä yhtää millon mul on niit kokeita. Ja en oo mikään helposti oppiva tyyppi… Mä oon valvonnu jo muutaman yön, ku en vaa saa nukuttuu ku stressaan ja mietin vaa että oon kyl niin pulas näitten koulu juttuin kaa ku voi olla. Ja kaiken lisäks mul on neljä päivää aikaa tehä joku äikän kirjallisuuskansio juttu loppuu ennen ku se pitää palauttaa… Mä vaan en tuu selvii täst. Yleens alan lukee kokeisii joku kolmepäivää etuajas ja kokeet on yksitellen ja oon kuunnellu tunneil jne. Näit kokeit on vaan liikaa. Mä en millää pysty lukee kaikkii..

oisko kellää mitää ideaa miten täst vois selvitä?

Mie

Hei,
Kysy opettajalta tunnin jälkeen tai vaikka sähköpostilla/wilmassa jos koululla on sellanen kätössä että millon tekisit kokeet. Järkätkää sellaset päivät että kerkeät lukea :)Kyllä se siitä, selviät kyllä :) Tsemppiä!

Toivottavasti auttaa edes vähän!

Tiedän tunteen, meillä on just nyt monta projektia ja ens viikol on joka päivä koe, enkä siis ole jäänyt jälkeen. Mutta luulen, et ei auta muu kuin ryhtyä toimeen! Tee äikän juttu pois alta, lue kokeisiin, mutta muista pitää taukoja! Välillä voit kuunnella musiikkia eli yrittää rentoutua. Lukiessasi voit kuunnella klassista musiikkia, se saattaa auttaa keskittymään. Samalla kun luet, voit alleviivata tärkeimmät asiat ja seuraavalla kerralla voit lukea vain ne, se mm. nopeuttaa. Ajattele positiivisesti ja muista yrittää ajatella kokeessa järjellä. Muista myös neuvotella opettajien kanssa!! :)

Nimetön

Moi!

Kyllä sä voit tästä selvitä :) Tärkeintä on näin aluksi se, että saat rauhassa parantua, eikä sun tarvitse stressata koulujuttuja. Lepo ilman stressiä ja kunnon yöunet auttaa monesti parantumaan. Toki jos valvottaa, ei untakaan tarvitse pakottaa – uni tulee kyllä, kunhan stressi lakkaa.

Sitten kun oot parantunut, voit mennä puhumaan opeille siitä, miten voisit tehdä nämä kokeet ja mitä aiheita koulussa on sillä aikaa opiskeltu. Saatte todennäköisesti järjestettyä asian niin, että teet ne kokeet muita myöhemmin ja luet niihin sitten, kun olet jo terve. Vaikka se työmäärä tuntuisikin valtavalta, niin kannattaa tehdä yksi asia kerrallaan. Silloin on helpompi selvitä isommastakin urakasta.

Tsemppiä ja pikaista paranemista! Kyllä sä tästä selviät =)

John

Neuvoisin juttelemaan kokeitten pitäjien kans jos saisit vähän extra aikaa. [osa tekstistä poistettu] Itsehän en piitannu paskan vertaa ikinä mistään koulujutuista, mutta näin neuvoisin tekemään. #YoloSchoolNoStress

John

Se päivä ku joku tappaa ittensä koulun takia ni i’m superduper fucking done.

Vastaa aiheeseen: Mä en selvii tästä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top