Siirry sisältöön
Ohhshit

Okokok, mulla on yhellä toises kaupungis asuval jätkän kaa (oon tyttö) ok semmost emmä ees tiiä säätöö??? Se laittaa snäppii joo ja mäkii. Mutta ofc mun pikkusiskolla on sen snp myös ja ofc se oli sit menny kysymään siltä ollaanko me yhes… Sen takia et se o mun 1 bf listal… NO SE OLI VASTANNU ETTÄ JOO (läpäl???? Idk) ?!?!?
Me ollaa nähny face 2 face pari kertaa… Ok se on iha nice joo mutta emt tykkääks se sillee must enkä mä ees tiiä tykkäänks mä siitä silleen… On mul ehk jotaa tunteita yhtä toista kohtaa MUTTAKU EMMÄTIIÄ!!!
Ku emmä haluu kuitenkaa long distance suhdetta eikä se oo oikee mun type…
Auttakaa mulla on ongelmia mun tunteiden kanssaahhh😭😭😭💀💀💀

Verkkari

Moikka ja kiitos viestistäsi ja siitä, että jaoit ajatuksiasi täällä! Ymmärrän täysin tilanteesi ja olen itsekin ollut joskus sellaisessa. :) Itse ainakin koen ihastuneena ollessani ja uuden seurustelusuhteen alussa niin paljon kipristelyä ja perhosia vatsanpohjassa, ettei mitään rajaa! Samalla se on todella ihanaa tuntea niitä tunteita, joten kannustan nauttimaan niistä!

Itse kuuntelisin rohkeasti omaa sydäntä ja sitä, mitä itse tunnen ja ajattelen! Mikä tässä tyypissä on sellaista, mistä pidän ja miksi? Tähän ei ole oikeaa tai väärää vastausta! Myös rauhassa tutustuminen toiseen ihmisenä voi auttaa paljon. Muista, että on ok olla hämmentynyt omista tunteistaan! Aika auttaa paljon niiden selvittelyssä ja se, ettei niitä sivuuta, vaan nimenomaan sanoittaa esimerkiksi täällä ääneen.

Paljon tsemppiä ja kirjoita tänne uudelleen, jos siltä tuntuu! <3

Ohhshit

Kiitti <33 Täst oli paljon apua !!

Vastaa aiheeseen: Mä en tiiä tykkäänkö siit vai en!?!?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top