Siirry sisältöön
masentunut

Mä en vaan enää jaksa. Kelpaanko mä? Tuo sama kysymys on monta kertaa pyöriny mun päässä. Mä en rakasta mun perhettä, joskus, hyvin harvoin, mä tykkään mun vanhemmista ja mun kahesta veljestä. Mun veljet vaan haukkuu ja vanhemmat vaan räyhää mulle. Mä oon monta kertaa maininnu mun kavereille että mä en rakasta mun perhettä, ne vaan kysyy joka kerta saman kysymyksen, ”Miten et voi rakastaa sun perhettä?” mä vaan vastaan, ”tietäisittepä mitä mä oon kokenu” Oon nyt 12 vuotias, noin 11 vuotiaana, …[osa viestistä poistettu)…, mun elämä oli täysin pilalla. Kerroin yhelle hyvälle nettikaverille asiasta, … [osa viestistä poistettu]…Joskus pienenä, mua hakattiin. Mun yks ”kaveri” vaan hakkas mua aina. Se vaan tuli ja löi. Mun perheessä mua heitellään tavaroilla mennen tullen.

Mun kaveri, joka on mun sukulainen, se on mun paras kaveri, tai oli.. Tässä lähi aikoina löysin kaks uutta kaveria, mutta ne ei vielä tiedä, mitä mulle on tapahtunu. Mun bff suuttu siitä, ku rupesin olemaan niiden kaa kaupungilla ja tämmöstä, muutenki enemmä yhteyksissä. Mun bff, siis se entinen, sukulainen siis, se aina vihjailee, että mä oon läski. Eilen, se soitti vaan mulle näin; ”Sä oot törkee, sä kiroilet liikaa ja muutenki oot niin idioottimainen ku sä aina huudat! Mieti miltä musta tuntuu tollanen, ku mun äiti on sairaalassa ja sä vaan jauhat että sä vihaat äitiis”, mä yritin sanoo siihen jotai, mutta se vaan paino luuria. ):

Kaks päivää sitte, mä itkin ja itkin, itkin.. Mun äiti heitti mua TV’n kaukosäätimellä, meilkein silmään, nyt mulla on mun naamassa sellanen jännä jälki. …[osa viestistä poistettu]… ): Mä en vaan enää jaksa. Kun yhesti tulin 10 minuuttia myöhässä, mun iskä rupes raivoomaan mulle ja se huus ”Mikä ongelmalapsi säki oot? Yks kaunis päivä sä muutat täältä pois tolla menolla”, se sano, että mulla on kaks viikkoo aikaa miettii, haluunko muuttaa pois. :c Nyt siitä on menny noin viikko..

Auttakaa mua, mä en enää vaan jaksa.

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”masentunut”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Sipsu🏳️‍🌈❤🔥

En osaa auttaa mutta

Koita kestää❤
Se ei ole sinun vikasi että he jättävät sinut
He ei osaa vain valita kavereitaan hyvin olet täydellinen noin kun olet.
Annan etä halin❤

12v tyttö

VOI EI 😭😭 kenenkään ei pitäis kokea tuollaista!!

Vastaa aiheeseen: Mä en vaan jaksa. :c

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top