Siirry sisältöön
NinaCatarina

Moi! Oon 15v tyttö ja mulla ei oo mtn kokemusta pojista. Kaikki mun kaverit on seurustellu ja jotku seukkaa vieläki… mulla on vaa nii yksinäine olo ja mulla on valtavat paineet tästä. Enkö mä kelpaa pojille ollenkaan? Mulla on pitkät, ruskeet hiukset, siniset silmät, silmälasit, korvikset, käytän vähän meikkiä, oon hyvä koulussa, harrastan karatea, kitaransoittoa, laulamista, laskettelua ja käyn lenkillä. En oo laiha luuviulu, muodot kyllä on. Mua sanotaan ystävälliseks, hauskaks ja kauniiks, mut ei mun itsevarmuus ja itsetunto riitä ajattelemaan itestäni mtn hyvää… Mulle tulee sairaan yksinäinen olo kun nään jonku pariskunnan kävelemässä käsi kädessä… ihan niinku kukaan ei huomaiskaan mua..
voisko pojat kertoo et mitä mun kannattas tehä? Oon tosi ujo nii ehkä sekin vaikuttaa asiaan. Kelpaanko mä pojille tällasena vai onko mussa oikeesti jotain vialla?
kiitos jos vastaatte!

~NinaCatarina

Me too!

Ihan kun omaa tekstiä lukisi. Musta myös tuntuu, että kaikki ympärillä seurustelee ja on muutenkin poikien kanssa. Jonkun onnellisen parin näkeminen on sellasta tuskaa (varsinkin kun yks oli oma ihastukseni). Ite seurustelin joskus kuudennella luokalla pariin kertaan, mutta se oli sellasta ”harjottelua”. Eli ei hirveen vakavaa, vaan oltiin yhessä koulun jälkeen vähän ku kaverit ja pussattiin välillä. Olen ihan jäätävän ujo ihminen ja en oikeen uskalla mennä sanomaan kenellekkään pojalle, että hei minäpä tykkään sinusta. Varsinkin kun pelkään pettyväni. Kyllä se unelmien poikaystävä sieltä joku päivä hyppää esiin kaikille. Jos miettii, että kuinka monen kouluaikaiset suhteet on oikeasti kestäneet niin kauan…. (Toki on poikkeuksiakin). Olen itse alkanut ajatella, että lopussa kiitos seisoo ja en väkisin yritä etsiä poikaystävää. Ainakin haluan käydä peruskoulun loppuun ja miettiä sitten. Ehkä vähän aikuisemmalla iällä on mukavampi seurustella kun kaikki ei ole vieressä utelemassa ja pojillakin on tullut vähän järkeä päähä (hehheh). Vai voihan olla, että joku poika tykkää susta, mutta saattaa olla myös ujo, eikä uskalla kertoa tunteistaan ;)

-99

älä ota mitää paineita seurustelusta :D voin sanoa että se hankaloittaa koulu elämää todella paljon xd Vaikutat tosi kivalta tyypiltä jota kyllä viel onnistaa c:

Poika

Moi. Suurin ”ongelmasi” on varmaan ujoutesi ja se ettei itsetuntosi ole kohdillaan. Tämä saattaa aiheuttaa pojissa luulon ettei sua kiinnosta. Itelläni on sama ongelma eli oon ujo ja itsetunto ei oo kohdillaan. Paras tapa muuttaa tätä asiaa olis vaa alkaa tutustaan eri poikii nii ehkä joskus se oikea tulee vastaan. Onnea jatkoon ;)

14v poika

No itelle on ainkin kova paikka jos tyttö pärjäis tappelussa niin että minä en saa mitään tehtyä (toisaalta vois olla aika jännä jos joutus tappeluun ja sit yks kaks joku tyttö kaataa molemmat ja laitta sille tappelulle lopun) toisaalta en aijokaan tapella tyttöjen tai poikien kanssa mutta se voi olla kova pala nieltäväksi poikien keskuudessa. Se että et kelpaa pojille ei ole totta kaikki ollaan erillaisia ja näytetään erillaiselle. Elät elämääs ja odottelet että ihastut ja löydät jonkun :)

Nimetön

Voin sanoa, että muuttamalla itseään ei saa pysyvää rakkautta. Ainut ihminen joka voi rakastaa sua on sellanen joka pitää susta just sellasena kun sä oot. Itsevarmuus tekee ihmisestä myös viehättävämmän. Pääasia on pitää itsestään juuri sellaisena kuin on niin itsevarmuuskin kohenee

14-v poike

Mullakin on tommonen ongelma. Välillä haluais toisen sukupuolen edustajan edes kaveriksi, pojat on välillä niin saatanan rasittavia. Mun ongelmaan kuuluu myöös se, etten ole ikinä ollut kenenkään tytön kanssa kaverina (jos ei nyt päiväkotiaikoja lasketa), hyvä että uskallan jotain puhua. pojille olen hyvinkin avoin, mutta jotenkin aina pelottaa puhua tytölle, kun pelottaa, että se luulis että olisin siitä jotenkin ”silleen” kiinnostunut. Tyttöystävää en viiti edes aaatella oman naaman kunnon takia (finnit), mutta kun teille ei edes osaa puhua. + se kun oman luokan pojilla on joku ”normi”, että millainen tyttöystävä pitää olla (itsellä kun ei ulkonäössä ei ole niin paljon merkituystä), ja varmasti naurais ja puhuis paskaa selän takana. no, ehkä lukiossa sitten.

Vastaa aiheeseen: mä en vaan tajua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top