Siirry sisältöön

Mä haluan olla välkällä yksin. Ja toinen tytö matkii mua.

🌸

Mä oon 4 luokkalainen tyttö (kohta 5) ja mua ärsyttää kun mä en saa istua välkällä yksin. Mä aina istun ulko-oven vieressä penkillä, mutta tänä talvena mun viereen on istunut toinen tyttö joka yrittää jutella mun kanssa ja ”viihdyttää” mua. Mä kirjotan jotain yleensä välkällä ja nyt se toinen tyttö on alkanut kirjottamaan mun vieressä myös. Se kyselee multa koko ajan mitä mä kirjotan ja jos mä ketton, se alkaa kirjottamaan samaa asiaa. Yks päivä mä kokeilin mitä kävisi jos mä lukisin välkällä. Seuraavana päivänä se toinen tyttökin luki.
Mä haluun olla välkällä yksin! Jos mä siirryn siitä oven vierestä, se toinen tyttö seuraa. Mä oon käskenyt sitä jättämään mut rauhaan mutta se ei suostu lähtemään. Tästä ei voi kertoo opelle, koska niitten mielestä se toinen tyttö yrittää vaan olla ystävällinen kun se pitää mulle seuraa. Mulla ei oo kavereita ja ne opet yrittää saada mut koko ajan menemään välkällä muitten lasten kanssa. Mä en halua! Mä haluun istua YKSIN kirjoittamassa.
Nyt on kevät ja koulu loppuu ihan just joten mun on turha sanoa sille tytölle mitään nyt, mutta jos se ei jätä mua rauhaan ja lopeta mun matkimista syksyllä, mitä mun pitää tehdä?

Suonjar

Ehdotan antamaan tytölle mahdollisuuden. Ei kavereiden hankkimisesta mitään haittaakaan ole. Ja jos asia tosissaan raivostuttaa, kokeile puhua sille tosta, ennen kuin sanot: ”Jätä mut rauhaan!”

Aloittaja

Kaikki sanoo mulle että mun pitää olla sen tytön kaveri! Mä en yksinkertaisesti tykkää siitä tytöstä. Mä en tykkää miten se matkii mua ja yrittää keskustella mulle vaikka mä oon sanonut sille että sen pitää jättää mut rauhaan. Mä en halua kaveria joka ei kunnioita mun tunteita. Eli en anna sille mahdollisuutta.

Aloittaja

Ja halusin vielä lisätä, että jos sen tytön kanssa puhuu tästä, se sanoo ”tää on koulun penkki ja tässä saa istua kuka vaan”. Jos mä liikun johonkin muualle, esim aidalle, se vastaa ”tää on koulun aita ja tässä saa istua kuka vaan”. Mä en tajuu mitä mun pitää tehdä tälle.

tuleva muusikko

mä samaistun, koska olin alakoulussa sitä mieltä että haluun olla yksin enemmänkin vaikka mulla ois yks, pari kaverii. mut ehdotan et anna sille mahku ja jos ei onnistu, sit ei. et sä mitään menetä. loppujen lopuks, ehkä ei tiiä, voi olla et ei enää haluu olla yksin. mut se on vaan ihmisestä kii mistä se tykkää.

Elluh

Tuo kyseinen tyttö yrittää olla vain ystäväsi. Ihan oikeesti. Tää on ihan oikee juttu joten anna kun mä selitän. Jos joku ihminen matkii sua se tarkoittaa että se haluaa olla sun kaveri. Toi on siis ihan tutkittu juttu. Sen avulla sä voit kattoo ketkä haluu olla sun kavereita! Kannattaa antaa mahollisuus koska jos se matkii sua se oikeesti haluu olla sun kaveri :)

Vastaa aiheeseen: Mä haluan olla välkällä yksin. Ja toinen tytö matkii mua.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top