Siirry sisältöön
;)

Kaikilla mun kavereilla on poikaystävä. Aluks se oli mulle ihan sama, mut nyt itekki kaipaan sellast läheisyyttä ja sellast. En oo kovin vanha viel mut ois silti ihanaa jos ois poikakaveri. Miten saisin sellasen ku oon tälläne ujo nii ei kukaa kuitenkaa mun kaa haluis seurustella :( HELPPII

POIKA 15

mä alkaisin :) vaikutat kivalta ja pojan saa jos sä yrität saada sen huomion. hanki vaik sen puh. numero tai mese tai facebook tai joku tai alat vaan jutteleen. tietenkin jos on vähän nuori viel, eli jotai 11v. niin sitten pitää vaan oottaa pari vuotta, kosk sillon ei viel poikii kiinnosta niin paljoo. ja mä en ihan usko et sun KAIKILLA kavereilla on poikakaveri. mäkin oon muuten ujo ja mullakin on sama ongelma. AUTTAKAA PLIIS!!!!

Nappis

:O Siis olin ekaks et kirjotinko mä ton joskus tänne?? Siis sul on 100% sama tilanne ku mulla.. Mut sun pitää oikeesti tykätä jostain ei vaan et no tos on poika alan seukkaa sen kaa.. vaan se tulee ajan kanssa. :D ;D kantsii oottaa

Nimetön

Se, että sun kaverit seurustelee ei tarkota että sun pitäs löytää poikaystävä heti. Tietty kaikki kaipaa läheisyyttä, mutta seurusteluun ei pidä ruveta liian kevein perustein.

Jos oot tyyliin alle 13, niin oikeesti, odota vielä vähän aikaa. Vaikka kaikkien ihmisten kehitys onkin eritahtista, niin silti siinä iässä kaikki on niin epävarmoja itsestään, että ei kannata. Sitä paitsi sillon seksuaalinen kehitys ei oo valmis kahdenkeskeiseen lähmimiseen poikien kanssa. Tosin usein ihminen ei oo valmis seurustelemaan viel 15-vuotiaanakaan.

Mutta älä rupee missään tapauksessa seukkaamaan, jos ainoa syy on, että haluat olla kuten kaverisikin.

Salla-Serena , Verkk@ri

Heips!

Yleensä ihmissuhteet vaatii paljon aikaa ja myös hyviä hermoja usein. Annan kuitenkin sellasen vinkin ettei pakottavalla tarpeella löydä ihmistä kenestä välittäisi oikeasti, vaikka haluaisikin. Usein sellaset lähimmät ihmiset löytää ajan kanssa ja pikku hiljaan. Ja hei tutkimuksien mukaan suurin osa nuorista ei kuitenkaan oo parisuhteessa, että ei sulla vielä mitään hätää oo :)

Anna vaan itelles aikaa ja oo oma ittes, koska oot hyvä just tollasena ja löydät vielä kyllä sen ihmisen joka välittää susta ja sä välität siitä :)

Hauskaa kevään odotusta! :)

”aikuinen”

Ajatuksenne kuulostaa juuri siltä, miltä itsestäni tuntui vuosia sitten. Tuntuu että kaikki muut seurustelee ja itse ei koskaan! Nuorena sitä on niin kauhea kiire jokapaikkaan!

Ujous ei ole mikään este seurustelulle.. tai se ei ole mikään syy miksi et koskaan muka saa seurustella. Kun aika on kypsä ja joku oikea osuu kohdalle niin kyllä se siitä.

Mutta se edellyttää sitä että sinusta itsestä tuntuu hyvältä. Kun itselläsi on hyvä olo, pystyt rentoutumaan ja näin ollen pääset ujoudestakin. Epätoivoinen ei kannata olla ja alkaa seurustelemaan ensimmäisen vastaantulevan kanssa vain siksi että haluaa seurustella. Kyllä toisesta täytyy tykätä! Itse tein sen virheen että aloin seurustella ensimmäisen kanssa kun halusin vain jonkun.. En ole katunut sitä, koska nuorena tule tehtyä tyhmyyksiä ja niistä oppii! Virheitäkin pitää tehdä..

Ja joku löytää elämän kumppaninsa 15 vuotiaana.. toinen 30 vuotiaana.. Itse olen nyt 23v enkä seurustele. Poikaystäviä on ollut ja mennyt.. Jokainen on tuonut väriä elämään ja jokaisesta on oppinut uutta. Jokaisen kohdalla oppii itsestäänkin jotain uutta.. Se on elämää! =)

Tsemppiä!!

ihanus

mulla sama ongelma :( kaikki luokkalaiset olleet yhessä jonkun kaa ihan silleen kunnolla jo kolmosella ja niin, ja mä en ole koskaan ees pitäny ketään kädestä. En todellakaan uskalla ite tehä aloitetta, joten odotan vaan prinssi uljasta, tosin hirmusen epätoivosena. Mulle kelpais melkeenpä kuka tahansa, joka ois ees vähän jonkun näkönen, mutta ei, mulle ei ole kiinnostusta. Kai mä vaan olen luotu tälläseksi ikuiseksi sinkuksi :/

mansikka

hei olen tyttö ja mäki joskus haluaisin poikaystävän mutta yks hyvä kaveri sanoi mulle et .-ei sulla oo mitään kiirettä älä hosu.-mä ymmärsin et pojat itse tulee jos haluavat

Tyttö 14-v.

Mustakin joskus tuntuu siltä, et haluaisin jonkun jolle voisin aina puhua ja joku jonka vierel vois olla. Ois ihanaa löytää joku ihana ihminen, mutta sitten tuntuu väärältä tykätä jostain tyypistä vaan sen takia että parempaakaan ei nyt ole ja että haluaa vaan seurustella. Pitäis tosissaan rakastua ensin, mutta en jaksais vaan odottaa sellasta ihmistä.

Paska puhetta

Elikkä siis poikaystävää ei tarvitse rakastaa. ja on coolia ”seurustella”. Ja ihmiset kypsyy ja kasvaa eri tahtia. Koita jotain vanhempaa kollia ;) Muutaman vuoden ikäero on enemmän hyvästä kun pahasta. Itellänikin on 18v kundi jonka kanssa olen seurustellut jo 3v ja ollaan myös kihloissa oltu melkein 6kk. Ja toinen kundi on 17v ja hänen kanssaan en seurustele julkisesti vaikka olemme olleet seksisuhteessa jo reippaasti yli vuoden. VAIKKA RAKASTANKIN kihlattuani nii silti toisesta ihmisesta saa jotain erillaista. Olen muuten 17.

saara1903

Hei ! Oletko sinä 11v.

Kokenut

Ala-asteella on turhaa ruveta seurustelemaan, se ei ole aitoa rakkautta. Tiedän mitä ajattelette, haluatte niin kovasti seurustella ja ”alkaa” mutta olen itsekin ollut nuori. Vakavia suhteita alkaa olla jo 7. luokalla. Ei nyt millään itserakkaudella, mutta mä oon muutenkin ollu aina tällänen asiallinen pienestä pitäen ja tiedän kyllä mistä puhun. itse aloitin seurustelun 8. luokalla, olihan se ensin vähän sellasta ”tuuks tänää kaupugille” ja ”pussataa” mutta ysistä lähtien tää on ollu jo tosi aitoa. Seurustelen vieläkin nykyisen pojan kanssa. Sitten vielä tähän : Hyvännäköiset pojat on yleensä liian täynnä itseään, oma poikaystäväni ei ollut mikään suosittu eikä mikään kauean söpökään, mutta luonne ratkaisi! Tiedän että haluatte niiin kovasti seurustella, tiedän miltä teistä tuntuu, mutta odottakaa vielä että löydätte tyypin joka oikeasti rakastaa. Muuten voit joutua pettymään!

hotttt or notttt

mäki niin kaipaan poikaystävää! seurustelin melkeen vuoden yhen ihanuuden pojan kans, mut sit jätin se koska olin niin tyhmä! oon nätti, mukava, kiinnostava, muodollinen, hauska tyttö, mut kukaan ei haluu mua koska musta puhutaan pahaa..syyttä… en toivo kun et saisin poikaystävän jonka kanssa vois viettää aikaa, saada pusuja ja haleja…

halinalle ;)

miekii kaipaisin söpöö poikaa vaik vaa kaveriks… Semmoi et puhuttas ain faces ja hengattas aina joskus ulkon..
Mun hyväl kamul poikii riittää ja se ain puhuu niist ku ne on nii ihanii esitän ain et en välitä mut oikeest mä kaipaan poikaa jota vois halata vaik kaverimieles…

ei näin

Poika 15 kyllä voi kiinnostaa!! :D taidat olla tyttö¿ o_O

Vastaa aiheeseen: mä haluan poikaystävän!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top