Siirry sisältöön
🏳️‍🌈🏳️‍🌈

mä oon 14v tyttö ja mä oon lesbo. mä oon miettinyt, että mä voisin tulla kaapista ulos. mulla on siis 3 tyyppiä kenelle mä haluaisin kertoa: äiti, veljet ja veljen tyttöystävä.

mä en oo ihan varma onko äiti homofobinen vai ei. sen kanssa pystyy ihan vapaasti puhumaan homoista ja sillä on ollut paljon lesboja kavereita. mun serkku on lesbo ja äitin reaktio siihen, kun mun eno kertoi sen äitille oli, että jokainen saa olla mitä on ja mitä se sille (äitille) kuuluu. välillä äiti kuitenkin sanoo kaikkee homofobista paskaa ja mulle tulee paha mieli. äiti kiusaa mua myös aina kaikista mun ikäisistä pojista (esim: ”eiks toi poika oo söpö?? se olis sulle hyvä poikaystävä!”). välillä kun meidän keskustelut menee äitin kanssa lapsiin, jotka on homoja, äiti sanoo ”ei lapset voi tietää onko ne homoja”. mä pelkään että toi on sen reaktio, kun mä tuun sille kaapista ulos.

mun veli on kakskymppinen ja se asuu toisella puolella suomea, joten mä nään sitä aika harvoin. mä oon ihan varma, että se tulee hyväksymään mut. (ja mä uskon että se on arvannut jo että mä oon lgbtq). ongelmana on vaan se, että mä nään sitä niin harvoin ni miten mä tuun ikinä kaapista ulos sille?

toinenkin veli on kakskymppinen ja mä nään sitä pari kertaa kuussa. mä en tiiä onko se homofobinen vai ei, mutta mä uskon että se tulee hyväksymään mut, koska me ollaan niin läheisiä. sillä on myös tyttöystävä ja mä uskon että se ei oo homofobinen, koska se osti mulle joululahjaksi sarjakuvan, minkä juonessa kaks poikaa rakastuu.

onko teillä mitään vinkkejä näille kaikille kaapista ulos tulemiseen? mä oon tiennyt että mä oon lesbo 10 vuotiaasta asti ja nyt musta tuntuu että mä oon valmis kertomaan.
kiitos kun jaksoit lukea näin pitkälle. anteeks että tästä tuli näin hirveen pitkä. hyvää kevättä kaikille💖🏳️‍🌈

[osaa tekstistä muokattu]

Tyttö 2010

Mä suosittelen juttelemaan kaikille ja selittämään miltä sinusta tuntuu. Sä voit vaikka soittaa veljelle, koska mielestäni puhelu on parempi tässä tilanteessa kuin tekstiviesti. Kertomasi perusteella sinun äitisi, toinen veli ja hänen tyttöystävänsä eivät kuulosta homofobisilta, mutta minä en voi tietää.
Hyvää kevättä sinullekin🙂

[osaa tekstistä muokattu]

🌈rainbow🌈

Voit vaikka laittaa sun veljille viestiä tai soittaa nille. :)
Ja voit, vaikka sun äidille kirjoittaa kirjeen tai ihan f2f. <3
Saat olla mitä tahansa ja kukaan ei saa muttaa sua! <33
Tsemppiä!

🏳️‍🌈🏳️‍🌈

(mä oon se sama tyyppi kuka aloitti tän keskustelun)
mä juttelin mun äitin kanssa vähän kaikenlaista ja se keskustelu kääntyi homoihin. mä meinasin kertoo sille että mä oon lesbo, mutta ennen kuin mä ehdin, se sanoi vihaavansa homoja🤠
mitä mä teen? mä haluun tulla kaapista ulos, mutta se ei näytä hyvältä vaihtoehdolta. mä en haluu esittää että mä oon hetero mun omassa kodissa. mä haluun vaan pystyä olemaan oma itseni.

PuShEeN

No kannattaa vaikka soittaa sun veljille ja kertoa. Ne varmasti hyväksyy sut. Mitä sun äitiin tulee, sä voit kertoa sille vaikka se oliskin homofobi. Sillä on oikeus tietää. On tietty tosi harmi että se vihaa homoja mutta tuskin sun äiti lopettaa rakastamasta sua jos kerrot sille että sä oot lesbo. Sun äiti tulee varmasti hyväksymään sellsena, kuin sä oot. :) Ja muista, että SINUSSA ei varmasti ole mitään vikaa vaikka muut väittäisivätkin niin, koska olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet! ✨😘😄

Vastaa aiheeseen: mä haluun tulla kaapista ulos; vinkkejä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top