Siirry sisältöön
Tuntuu pahalta vaikka on kai kaikki kunnossa..?

Mä oon saanu huonon maineen, koska puhun kuulemma pahaa ihmisistä seläntakana, vaikka muutkin on tehnyt mulle vaikka mitä ja puolustautumisesta saa vaan lisää paskaa niskaan.. Musta vaan tuntuu että mä oon ansainnu tän kaiken. Aina kun meillä on kavereittenkin kanssa känää, Se olen aina minä jonka täytyy pyytää anteeksi. Kaiken muun lisäksi oon menossa yläkouluun syksyllä ja tiedän kaikki mun luokkalaiset. Yks tyttö on entiseltä luokalta ja me ei olla ystäviä, vaikka toimeen pakon edessä tullaankin. Mua on myös haukuttu ask.fm:ssä rumilla sanoilla.. (en kerro tarkemmin, koska pelkään että mut tunnistetaan eikä kirjepalvelu toimi..)
Olen siis tyttö 13v..

Tyttö12v

Se on kyllä itekki huomattua kun kaikki väittää mulle et mä muka puhun niistä paskaa vaikka ne puhuu musta kaikille muille ja kaikki on nykyään mua vastaan paitsi muutama meiä luokkalainen

EnsvuonysilXD

Uskon, että yläkouluun meneminen jännittää ja pelottaakin. Vaikka olisi, mitä nii ei saisi puhua pahaa toisesta, mutta kyllähän sitä kaikki joskus on tehnyt. Mulla mun kavereiden kanssa on ollut paljon sellasta. Älä välitä heistä, jotka askis on haukkunu sua, koska ne on lapsellisia ja huomiotahakevia kakaroita!

Oon ite yläkoulus ja tänne tulemine jännitti mut ei se oikeest oo nii paljoo erilaisempi ku alakoulukaa. Joten älä sen takia stressaa. Yritä omalta osalta sopia tilannetta. Tosin en tiedä kunnolla millane se on. Älä silti ala häpeilemää siel koulus koska ei sun tarvii vaa niitte tarvii ketkä on sulle ilkeitä!! :)

Vastaa aiheeseen: Mä ja mun ”maine”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top