Siirry sisältöön
Rakastunut

Moi, eli aattelin kysyy mitä te tekisitte jos olisitte nyt mä koska mä oon just pilannu kaiken!! Okei eli tykkäsin yhestä pojasta sanotaan nyt vaikka Olli. Ja se Olli tykkäs musta molemmat tiesi sen, mutta me ei vaan oltu viel mitenkää sillee. Se puhu mulle mä sille… sitten: Mä aloin tykätä sen yhestä kaveristä ja pörräsin sen ympärillä KOKO ajan ja se Olli huomas sen. Se yritti KAIKIN keinoin saada mun huomion, mutta mä en välittänyt yhtään. Sit se toinen poika alko haukkua mua ja silleen, aloin vihata sitä ja en tykänny siitä enää YHTÄÄN!! Nyt mä tykkään taas ihan hirveesti siitä Ollista, tein mä mitä vaan mä en saa sitä mun mielestä. Syytän joka ilta itteeni siitä kuinka v**** (sori) tyhmä mä olin kun aloin tykätä siitä toisesta ja nykyään jos mä hymyilen sille Ollille se vaan kääntyy pois ja se toinen taas yrittää nyt saada mun huomion, mut mä vihaan sitä nykyään!! Haluun vaan Ollin takas!!! AUTTAKAA kiltit!!!! (joo ja siis muistakaa et mä en oo koskaa ollu sen Ollin kaa yhes, eikä me olla ees puhuttu siitä) KIITOS!!!!!

määvaa

Voisit koittaa vähä kertoo et mitä tapahtu sillon yms. Voisit vaik aluks faces tai jossai sanoo sille et jää koulun jälkee juttelee ja sit kerrot.. Saattaa olla aluks kyl aika vaikeeta mut näin kliseisesti lopussa kiitos seisoo :)

Toivottavasti saat asiaan yhtää helpotusta (:

J3H

Sinä olit jo kerran ihastunut, mutta pystyit saman tien siirtämään tunteesi jotakin toista kohtaan, kun vain löysit jonkun paremman. Miksi tämä toinen kerta olisi mitenkään erilainen?

En yhtään ihmettele tätä Ollin reaktiota, oli tuo sinun tempaus aika loukkaavaa sitä kohtaa. Mieti nyt: Sinulla on juttua jonkun tyypin kans, mutta satut kiinnostumaan sen ystävästä, joten alat samantien sen kanssa värkkäämään, ja kyllästyttyäsi palaat takaisin sen ensimmäisen tyypin tykö.

Yritä vielä kerran tai unohda. Sinulla ei ole muita vaihtoehtoja. Mitä ikinä päätätkään tehdä, ota opiksi aiemmin tehdyistä virheistä.

Onnea jatkoon!

Vastaa aiheeseen: Mä pilasin kaiken…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top