Siirry sisältöön
Apuatarvitaan

Tarvitsisin vähän apua, koska en ole täysin varma ehkäisyni tehosta. Tosiaan olen käyttänyt e pillereitä (stefaminelle) 5 päivää ja olin yhdynnässä poikaystäväni kanssa, emmekä käyttäneet kondomia. Luin tämän jälkeen, että pillereiden vaikutus pitäisi alkaa 7-9 päivän jälkeen aloituksesta. Nyt pelkään ettei ehkäisy ole toiminut, mutta kävin hakemassa apteekista jälkiehkäisyn varmuuden vuoksi noin. 12h yhdynnästä. Yhdynnän jälkeen minulle tuli hyvin erikoinen olo ja alapäätä kirveli sekä virtsaaminen sattui. Mistä tässä voisi olla kyse ja kuinka suuri on raskauden mahdollisuus?

HotChocolate

Heippa!

Aina jos ei ole varma niin kannattaa ostaa ja tehdä raskaustesti, niin asioista saa yleensä parhaiten varmuuden, mutta reagoit jo hyvin kun huolehdit ainakin jälkiehkäisystä.
Lisäksi, kondomi on ainoa mikä suojaa tarttuvilta taudeilta, joten vaikka muuten olisi ehkäisy kunnossa, se kannattaa olla myös mukana.
Jos joku muu mietityttää vielä, niin onko sulla ketään luotettavaa aikuista kelle jutella?
Terveydenhoitaja? Entä MLLn palvelut, lasten ja nuorten puhelin sekä -kirjepalvelu ja chat.

Tsemppiä! :)

Azzie

Sanoisin, että tuo kuulostaa enemmän virtsaputkentulehdukselta kuin raskauden oireelta, mutta en ole lääkäri. Jos epäilet asiaa, kannattaa alustavasti kenties tehdä raskaustesti tai mennä lääkärin luokse?

Vastaa aiheeseen: Mahdollisesti raskaana(ko)?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top