Siirry sisältöön
Xi

Hei, oon alkanut epäillä olevani masentunut. Oon jatkuvasti väsynyt, mikään ei kiinnosta tai huvita ja oon aivan koko ajan allapäin ja mun sisällä on vaa niin paljon tuskaa [viestistä poistettu osa]. Mulla on myös univaikeuksia, ihmissuhteet on aikalailla jääny ku en jaksa ylläpitää niitä muihin ku poikaystävään. Oon kokoajan ärtynyt ihan turhista asioista, mä vaan suutun poikaystävällekin monesti aivan turhaan ihan pikkuasiasta vaikka en tavallaan tahtoisi mutta en voi raivostumiselleni siinä hetkessä mitään. Mulla on myös lisääntynyttä pääkipua, oon laihtunut noi kolmessa kuukaudessa 7 kiloa, välillä on ruokahaluttomuutta, inhoan itseäni ja tunnen olevani toisinaan täysin epäonnistunut ja maanantaikappale. Viime päivinä myös töissä käyminen on alkanut tuntua erittäin raskaalta.. Mitä mun pitäisi tehdä. Joo ehkä lääkäriin mutta oon muutenkin huono menemään lääkärin puheille niin miten mun pitäisi esittää asiani. En kehtaa olla vain ”epäilen olevani masentunut” tms. koska musta tuntuu että se pitää mua vaan sellaisena teininä jolla on nyt ohimenevä vaihe. (Tätä siis jatkunut viime joulukuusta asti). Mietin myös sitä että voinko mennä asiani kanssa työterveyshuoltoon että maksaako työnantaja tällaisen lääkärikäynnin?

Nuortennetin yllapito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Masennus?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top