Siirry sisältöön
🧿

Moikka, en tiiä onko tää oikee aihe alue tälle, mut on mite on. Oon 16-vuotias tyttö ja haluisin yli kaiken muuttaa omilleni. Sitä varten tarvisin ekana työn, mutta en usko et pystyn käydä töissä mun ahistuksen ja masennuksen takia. Simppelit asiat töissä kuten avun pyytäminen tai minkään vaa uuden jutun tekeminen ahistaa ja epäonnistumisen pelko on kova. Kuitenkaan en pysty jäädä asumaan kotiin koska mun perhe pahentaa mun masennusta joten se ei ole vaihtoehto. Tiedän et pärjäisin omillani, mutta en tiedä mitä tässä tilanteessa tehdä. Kiitos jos luit kokonaan ja kaikki vinkit ja apu tervetullutta⭐👍

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 🧿

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Masennus, ahdistus, omilleen muutto

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top