Siirry sisältöön
Se tyhmin

Mua ollaan kiusattu jo 7 vuotta ilman että melkeinpä kukaan puuttuu siihen. Mua on lyöty haukuttu ja syrjitty. Mun itsetunto on tosi matalalla suoraannsanottuna vihaan itseäni. Itken joka ilta itseni uneen ja [osa viestistä poistettu]. En oo käyny masennus testeissä mutta oon aika varma että mulla on keski vaikea masennus. Mulle on tosi vaikeeta luokassa viitata koska pelkään niin paljon sitä että nolaan itseni. En ole ollut oikeastaan yhtään vapaa ajalla kavereitteni kanssa koska minua ahdistaa niin paljon sosiaalliset tilanteet.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Se tyhmin

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

P. Oika 12V

Itellä lähes sama tilanne, tsemppii vaan.

Vastaa aiheeseen: Masennus ja kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top