Siirry sisältöön
En jaksa enää

Olen nyt ollut puolisen vuotta masentunut ja lääkityksellä. Ja nyt parin kuukauden aikana kaikki alkoi mennä päin kuusta. Ensin poikaystäväni jätti minut ja vanhat kaverini alkoivat ensin syrjiä ja sitten eivät enää halunneet olla missään tekemisissä kanssani… Olen niin kyllästynyt täähän, mulla ei oo enään ketään ja ketään ei halua olla masentuneen kaveri… Mitä mä teen? En tietenkään halua enää yrittää sopia välejä heihin sillä he ovat asiansa selväksi tehneet, mutta olen liian ujo cain menemään ja hankkimaan uusia kavereita…

jokuvaan

Sun pitäis varmaan mennä kertomaan jollekulle aikuiselle tosta tilanteesta; esim. koulukuraattori, terkkari, opettaja, vanhemmat… joku vois ehkä kertoa, mitä tehdä tossa tilanteessa.
On tosi ikävää, et sun vanhat kaverit ei halua olla sun kaa enää sun masennuksen takia. Mut hei, sä tuut kyl löytämään jonkun kaverin, joka välittää susta juuri sellaisena kun oot!
Voisit esim. jutella nettikaverien kaa tai sosialisoida netissä? En siis tarkota, et oisit netissä koko ajan ja tulisit riippuvaiseks siitä, mut voisit ettiä sieltä itelles jtn juttukavereita yms? :3

Info Tyttö

Hejj. En ole itse ollut masentunut, mutta ymmärrän täysin mitä tarkoitat. Itselleni on käynyt aika samalla tavalla ystävien kanssa.. Se ei ole kivaa millään lailla, mutta vaikka se tuntuu tyhmältä älä luovuta! Näytä, että pärjäät äläkä alistu kiusaamiselle. Se voi tuntua vaikealta, mutta kun et luovuta pystyt mihin vain!! :)

Vastaa aiheeseen: Masennus ja sen seuraukset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top