Siirry sisältöön
Sipsi

Mua masentaa ihan aina kun nousen sängystä ylös ja näin keväisin varsinkin. En tykkää koulusta ja sinne meneminen on niin tylsää. Käyn 6lk. Olisko teillä apua siihen miyen masennukse vois taltuttaa ja nauttia elämästä?

Ttyyttöö

Mukaan ei kiinnosta hirveesti nyt koulu mut kaverien takia sillee vähä tykkään siitä ja oon 5lk.
Enkä oikeen oo jaksanut tehä koulus mitään mut on pakko. Ja haluisin itekki neuvoo siihen et miten mua kiinnostaisi tehä jotai.

Tyttö

Mä oon 7lk eikä mua kiinnostaisi koulu yhtään ja kotitalouden tunneilla en käy [Osa tekstistä poistettu.]  olisi kiva jos pystyisin puhumaan siitä jollekin aikuiselle.

[tämä viesti on siirretty ketjusta Masennus koulusta ja arjesta Päivystäjä mukana keskustelussa -palstalle]

Mulla on paljon stressiä koulusta, vaikka oonki vasta 6lk. Ei oo masennusta, mutta mun mielestä voisit puhua jollekkin luotettavalle (vanhemmalla, opettajalle, terveydenhoitajalle, kuraattorille yms) omien kokemuksien perusteella puhuminen auttaa. Kukaan ei ehkä tiedä sun masennuksesta eikä kukaan tietenkää osaa auttaa, joten vaikka se jännittää/pelottaa niin yolo. Sun masennus voi mennä pahemmaksi joten kannattaa sanoi jo heti, jos ei jaksa

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Tyttö,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle otsikolla ”VS: Masennus koulusta ja arjesta”. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Masennus koulusta ja arjesta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top