Siirry sisältöön
monuli120

Siis ku mua kiusataan netissä tosi paljon et haukutaan kaikil nimil. Ja oon jotenki ollu 7vuoden ajan hirveen masentunu ja ahdistunut. Ja jos yritän puhuu vanhemmille, ne ei vaa ymmärrä/kuuntele mua. Oon ollu kuraattorillaki ja se on sanonu et mul ei ny todellakaan oo asiat hyvin. Ja ny ku tosi tärkee kaveriki teki itsarin enkä vaa pysty elään ilman sitä. Yleensä nukahdanki vasta 04.00 aikaa ja herätys joka aamu 7.00. Enkä jaksa enää olla koulussakaan.

MLL Ylläpito

Hei,

onpa inhottavaa, että sinut on otettu netissä niin sanotusti silmätikuksi. Kiusaaminen on aina väärin ja siihen tulee puuttua. Oletko kertonut kenellekään nettikiusaamisesta? Netissä tapahtuvassa kiusaamisessa on se puoli, että siitä jää todisteita. Eli jos sinusta on kirjoiteltu ikäviä juttuja johonkin foorumille tai esim. facebookiin tai muuhun palveluun, niin kannattaa näyttää ne kommentit aikuiselle tai ottaa kuvakaappaus ja tallentaa kuva koneelle ja sitten mahdollisuuksien mukaan poistaa ilkeydet. Jos haukkumista tapahtuu siten, ettet itse pysty poistamaan kommentteja, niin kannustan olemaan yhteydessä sivuston ylläpitoon.

Olet käynyt juttelemassa kuraattorille – se on hyvä! Olet kokenut rankkoja asioita, hyvin rankkoja. Läheisen menetys on aina kova paikka ja suru suuri. Oletko saanut käsitellä ystäväsi itsemurhaa esimerkiksi kuraattorin kanssa? Kannustan sinua juttelemaan kuraattorille uudelleen. Kertomaan kiusaamisesta ja pahasta olostasi. Kuraattori on jo nähnyt, ettei sinulla ole kaikki hyvin, joten nyt olisi tärkeää, että hän varmistaisi sinun saavan tarpeeksi apua ja tukea.

Voimia! Usko siihen, että olosi vielä kohentuu ja elämä tuntuu valoisammalta. Olet nuori ja sinulla on paljon hyvää edessä. Muista myös se, että olet arvokas ja hyvä omana itsenäsi.

Vastaa aiheeseen: masennus/ahdistunut olo

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top