Siirry sisältöön
Meh

Moi. Mulla on ollu jatkuva huono olo henkisesti jo viimeiset kolme vuotta. Oon puhunut asiasta kavereille, vanhemmille ja kahdelle eri koulupsykologille, mutta kukaan ei tunnu ottavan tosissaan, kuinka paha olla mulla oikeesti on. Kaikki vaan sanoo että noi tunteet kuuluu ikään ja ne menee ajan kanssa pois, ja että pitää vaan katsoa elämän hyviä puolia, ja että enhän mä voi olla masentunut kun mulla on niin hyvät elinolosuhteet.

T. 15v

[Osa tekstistä poistettu.]

MLL Ylläpito

Hyvä 15v.,

Kiitos kun kirjoitit tänne. Hyvät elinolosuhteet eivät poista sitä mahdollisuutta, että voi olla masentunut ja siihen täytyy saada apua. Oletko puhunut juuri näistä ajatuksistasi koulupsykologille? Jos se tuntuu vaikealta, voisitko ehkä kirjoittaa hänelle kirjeen?

Haluaisitko soittaa tai kirjoittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen? Jos voisimme auttaa sinua saamaan apua. Puhelinnumero on 116 111, puhelin on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen). MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalvelu löytyy täältä: https://www.lastenjanuortennetti.net/. Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Olet ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti sitä, että olosi helpottaa, kun kirjoitit meille. Olemme mielellämme tukenasi jatkossakin, ethän jää yksin huoliesi kanssa! Olet kaiken avun arvoinen. <3

Lämpimin terveisin,
MLL Ylläpito

Vastaa aiheeseen: Masennustani ei oteta tosissaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top