Siirry sisältöön

Hei! Mulla on lievä masennus ja usein tosi paha olla. Mikä avuksi? Tuntuu, että mikään ei auta, ja en oikeen pysty puhumaan tästä. Vanhempani eivät tiedä asiasta. Lisäksi mielialani vaihtelee joskus tosi paljon ja usein ja se on aika raskasta. Minusta Tuntuu usein, että ilman minua olisi parempi ja että kukaan ei ymmärrä eikä välitä. Että kaikki ongelmat ovat minussa.

Nuortennetin ylläpito

Hei, Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton). Voit myös kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin tai chattiin, chat on auki ma-ke 17-20. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Toivottavasti olosi helpottaa.

terveisin Nuortennetin ylläpito

°-°

Itellä kans tulee joskus sellanen olo, joskus aatellu jopa itsemurhaa… Kaikista kummallisin juttu on se, et en aina tiiä mistä se johtuu. En oo kertonu tästä ku muutamalle. Kummiski voin sanoo et illalla musiikin kuunteleminen auttaa, ja varsinki muille asiasta puhuminen.

Ymmärtäviä kavereita ei multa oikein löydy. Oon tosi ujo enkä uskalla jutella asioista kasvotellen, jonka takia on tosi mukava kun oon löytäny yhen pelin avulla ulkomaalasen aikusen jonka kaa voin puhua pienistäkin asioista ja se yrittää auttaa. En oo kummiskaa kertonu sille mitää henkilökohtaisia tietoja.

Koita vaikka ettiä joku hyvä kaveri (vaikka netissä) jonka kaa voit puhua, tai ota just yhteyttä MLL:n aikusiin.
Tsemppiä, toivottavasti on jo parempi olo, sillä vastasin vähän myöhässä :)

Vastaa aiheeseen: Masentuneisuus ja paha olla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top