Siirry sisältöön
Olenko turha kun kaikki vaan särkee mua palasiksi…

Mikä mussa on vikana kun oon itseni mielestä huumorintajuinen, ystävällinen ja muutenki tuun kaikkien kans juttuun mutta sitten aina kun ihastun johonki poikaan niin tämä eka on samalla aaltopituudella mutta sitten kun kunnolla ihastun niin lopettaa asian kuin seinään eikä vastaa esim. naamakirjassa. Oon 173cm pitkä pohjanmaalta, paino 63kg, pisamia ja ruskeat hiukset, kaikki sanoo et oon ”hyvässä kunnossa”. Mitä pojat sanoo?:)

Arttu -verkkari

Hei !

Kiitos, että kerroit tästä.

Ihastuminen on ok ja voin sanoa omasta kokemuksestani, että aluksi aina ongelmia, mutta loppua kohden asiat paranee. Oletko puhunut vanhempiesi kanssa tästä ? Asioiden ilmottamatta jättäminen ei ole oikein, aina kannattaa ilmoittaa haluaako lopettaa suhteen tai minkä tahansa asian.

Kaikki siis sanovat, että olet ”hyvässä kunnossa” ?
Jotkut sanovat kaikkea, mitä ei välttämättä tarkoita.. Tarkoittavat varmaan, että olet hyvässä kunnossa (ainakin itselleni tuli sellainen mielikuva.) Koita vain pärjätä, kyllä asiat selviää ja ihastuksesi mieltyy myös sinuun :)
Pituutesi ja painosi on ok.

Kannattaa tosiaan puhua vanhempiesi kanssa, jonkun muun luotettavan aikuisen tai vaikka jonkun ystäväsi kanssa tästä asiasta.

Minuunkin voit olla tarvittaessa yhteydessä – vastaan tähän ketjuun halutessasi uudemmankin kerran. :)
Tsemppiä! :)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Ei sussa varmasti oo mitään vikaa! Ihastu rauhassa niin moneen poikaan kun siltä tuntuu ja nauti kaikella mahdollisella tavalla siitä ihanan jännittävästä ja kutkuttavasta tunteesta. Älä kuitenkaan kiirehdi, sun kannttaa tutustua kunnolla poikaan ennen kuin paljastat hänelle ihastumisestasi. Aika yleinsä kertoo, kuulutteko sittenkään tosiillenne muuten kuin ystävinä, kavereina tai tuttuina. Joskus tiet vievät vain eri suuntiin, ja sille ei voi mitään. Jos joku poika käyttäytyy tuolla tavoin, hän on typerä etkä ansaitse sellaista! :)

-Sartsu

sähkäri ei toimi

Sun kannattaa varoa huonoi poikii et tutustut ensin ja sit seukkaat. Jos ei toimi niin ne pojat ei ole sun arvoisia. Pisamat ym ei luulis haittaavan.

Vastaa aiheeseen: Masentunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top