Siirry sisältöön
Nimetön

Moi. Haluaisin kirjottaa tästä, ehkä erityisesti pojille, mut kyl tytöillekki. No.. ehkä kerron tän alusta; eli vuos sitten talvella kaikki oli vielä hyvin, tykkäsin yhestä pojasta ja se musta, kakki näki et me oltii ihan kusessa toisiimme. No sitten talvella, en tiedä mitä ajattelin, olin tykänny siitä pojasta jo melkein 2 vuotta ja se musta. Mut sit ihastuin sen ystävään ja pilasin kaiken… Se ei kestäny kauaa, en tiedä mikä muhun meni koska se mun pitkäaikanen poikani oli tehny kaikkee mulle ja mä sille, se esim. ystävysty mun isoveljeen vaan saadakseen olla mun kanssa, me käytiin usein kesällä istumassa yhellä kalliolla kattomassa kun aurinko laski ja nii.. Tiiän et tein ihan sairaan väärin ja oon itkeny sitä jo vuoden. Oon ihan toivoton.. Ja toivon vaa ettei kukaan sitte kommentoi tänne mitää ”Sä oot kauhee ämmä” kommenttei koska oon jo kärsiny vuoden jokaisen päivän. Mut kertokaa mulle, jos olisitte se poika, pystyisittekö antaa anteeks? Is it too late??

Nimetön

Ehkä kannattaa yrittää:). Tosin saattaa olla, että teidän juttunne ei voi enää onnistua, sillä tuollainen jättää syvät jäljet kumpaankin osapuoleen. Mut ainakin asiat kannattais selvittää teidän välillä, niin ne eivät enää hierrä ainakaan niin pahasti. Mä toivon sydämestäni sulle kaikkee hyvää:)!

Hmm..

Moi! Oisin samaa mieltä ton edellisen kirjoittajan kans, eli koita sopii, kysy sitä edes. Ite en oo ihan samanlaises tilantees ollu.. Se oli vähän erilainen, mut siis tää poika josta tykkään nii valkkas toisen.. Yms. Ite antaisin anteeksi (: Ja et saa koskaa tietää et tuleeks teistä jtn jos sä et kysy tai jotaii sinneppäi vihjaa. Sori, oon huono auttaa, mut voimia ja rohkeutta(jos sitä tarvit) nii tosi paljon sulle!!(:.. Ps. Saattaa se niinkin olla et se ei enää onnistu, mut yritä! (:

Ongelmanuori

Sanoppa suoraan pojalle toi sama… Voisi hyvinkin antaa anteeksi….?

Nimetön

No kyllä mä ainakin antaisin. Suhde oli lyhyt ja sä kadut sitä päätöstä, niin kerro sille pojalle mitä sä tunnet ja jos se oikeesti pitää susta (siltä se ainaki vaikuttaa) nii kyl se antaa anteeks. Mut teiän suhde tuskin tulee olemaan samanlainen kuin se oli, ainakaan alussa

Tytteli

Etkä sä oikein voi sille mitään, että ihastuit toiseen poikaan. Ethän sä sun tunteillesi voinut mitään…

Poika

Mulle tehtiin just noi.. Olin ollu yhen tytön kaa kauan yhes ja olin iha kuses siihe ja luulin et seki muhu… mut sitte se jätti mut ja alko mun parhaan kaverin kaa ja sit jätti sen alko toisenkaa ja jätti senki>:( Annoin sille sit sen anteeks sen varmaa vuos sen jälkee.. ja vhä ajan pääst rupesin taas tykkää siit. Sit pari vuojen pääst oltiin taas yhes mut vanhat jutut tuli väliin ja erottiin. Et uskon et se antaa anteeks mut jonku ajan pääst se asia tulee aiheeks ja menee överiks.

joku random??

Siis kyl mää antaisin tyttö ystävälle anteeks jos vaan ite tykkäisin siitä (tytöstä) [osa tekstistä poistettu en halunnu vaan kirjottaa sitä] jos tietäisin asiasta saattaisin ehkä olla pikkasen mustasukkane.

Vastaa aiheeseen: Maybe its… not too late?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top