Siirry sisältöön
16v tyttö

Eli tarvitsisin uusia rintsikoita kun vanhat jo kulahtanut kelvottomiksi. Vanhat ostettu kaikki Lindexiltä useampi vuosi sitten. On pushup mallia (tykkään) sekä kai t-paita mallia. Kaapissa myös yhdet ”sportti” mallin näköiset puuvillaiset. Yhteensä on 7kpl, joista vaan kole on käyttökunnossa.

Alustavasti ajattelin että väreinä ainaskin valkoiset ja mustat niin ei näkyisi vaatteitten läpi. Harmaista en ole niin varma. Ja siis ei varmaan ole tulossa mitään säätöä kenenkään kanssa niin ihan vaan perus vanilla rintsikat. Jo omissa pushupeissa on laitettu pitsiä siihen eteen, mutta tämä oli vain itseni takia ja en taida tarvita toisia. Pitsilliset ainoat jotka eivät ole kulahtaneet.

Kun ne ensimmäiset rintsikat ostettiin, niin olin kai kokoa 75A? En enää ole niin varma, mutta sen saa varmaan selvitettyä kokeilemalla. Olen kai vähän kasvanut siitä, että olisikohan ympärysmitta se seuraava koko tai jopa se kuppi (epäilen vahvasti).

Tietääkö joku mistä saisi relatiivisen halvalla kunnolliset? Lähistöltä löytyy Lindex ja siellä hyvä valikoima ja kaksi kauppakeskusta joissa saattaisi löytyä.

Mitkä mallilta saattaisi olla käytännöllisimmät? Sportteja en aio vielä ostaa, mutta perus paitojen ja spagetti-oikaimellisen topin kanssa pitäisi mennä. Juhlapukuun olisi myös mukavaa saada jokin jonka voi piilottaa (mekossa ei ole valmiita kuppeja). Onko mitään järkeä hankkia sellaisia silikonilappuja joilla vois piilottaa tarvittavat jos menee ilman rintaliivejä. Kooltani ja muodolta se nimittäin onnistuisi, mutta en haluisi koko kaupungin näkevän omia nännejäni. Onko jokin tietty malli paras jos olisi esimerkiksi ihonmuotäisempi vaate/mekko?

En ole käynyt kertaakaan ostamassa uusia liivejä sen jälkeen kun tuli ostettua ensimmäiset. Vaikka äitini oli mukana, hän ei koskaan neuvonut missä hakasessa pitäisi käyttää heti oston jälkeen eikä koskaan selittänyt mitään tärkeää liiveihin liittyen. Nyt olisi vaan se tarve, että olkaimet eivät pysy tarvittavasa pituudessa ja ”normi” rintsikoiden ympäryskangas-asia on niin kulahtanut että liivit tippuvat jos ei korjaa kokoajan. En jaksa luokassa kokoaikaa korjata niitä samalla kun joku aina tarkistaa että saisiko vilauksen. Mieluiten menisin itse ostamaan ne tälläkertaa, mutta en nääs ole mikään expertti.

Kata, verkk@ri

Moi!

Tykkään itsekin lindexin liiveistä, siellä on hyvä valikoima! Kannattaa rohkeasti kysyä apua kaupan henkilökunnalta, he auttavat sua löytämään itselle sopivimmat liivit :) ja kokeilemalla löytyy varmasti just ne parhaat!

🤗

Moikka ! 🤗

Mene vaan ostamaan rintaliivejä !

Pyydä vaikka äidiltäsi apua ja pyydä häntä mukaan.

Mukavaa ja rentouttavaa alkanutta syyslomaa kaikille ! 🍁🍂

Vastaa aiheeseen: Mayday rintsikka ostos neuvoo!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top