Siirry sisältöön
:3

Oon siis 13.v tyttö. Muut kaverit koulussa käyttää ripsiväriä, mutta 1 ei. Haluasin itsekin ruveta meikkaamaan (ainakin luulen niin) ihan siis vaan ripsiväriä. Osaan meikata, niin että kehtaa mennä kouluun mut jotenki silti jännittää. (Ehkä mahdollisia syitä kavereiden ja muiden suhtautuminen itseeni) en oo ikinä ennen meikannut ja pelottaa jos vaikka meikit leviää tai jotaan, AUTTAKAA PLS!

moms spaghetti 🇺🇦

kannattaa eka tutustua meikkeihin ja sitte meikata :)
ite laitan aina setting sprayta kasvoille, ku oon laittanu meikkiä, setting spray siis piettää meikin paikoillaan💄

PuShEeN

Itte joskus käytän ripsaria mut kannattaa ostaa hyvälaatusta koska muuten se saattaa olla tosi paakkusta ja sillon ne ripset näyttää ihan oudoilta ja älä käytä alussa paljon meikkiä kun sä aloitat vaan lisää aina joka viikko vähän enemmän ripsiväri niin kukaan ei tuu kuäysymään sulta (nii kun mulle tehtiin) että: ”miks oot pänttäytny tänään niin kauheasti, sulla on ihan hirveen paljon meikkiä päällä, hyi mikä pissis!! Ootko menos deitille tai jotain🤣?! ” Niin se ei sit tunnu kovin kivalta. Kannattaa myös ehkä joskus käyttää poskipunaa se saa mut ainakin näyttämään vähän pirteämmältä jos oon tosi väsyneen näkönen. Eli joo ei muuta ja onnellista kevättä!! ✨😘😄❤️❤️❤️

heh

rohkeesti vaan sinne kouluun voit vaikka välillä käydä katsoo onko meikit levinny ja oon vrm että itekki oon kulkenu koulun meikit iha levineenä. mut kaikkien pitäs kunnioittaa sum päätöstä meikkaa eikä muiden mielipiteillä sais olla väiliä. GO!

Gimma 12v

Ei oo mitään pelättävää. Se on ihan normaalia😁

Vastaa aiheeseen: Meikkaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top