Siirry sisältöön
😑

Asian on nyt tämä että tykkään meikata ja haluan meikata ITSEÄNI VARTEN JA JOSKA PIDÄN SIITÄ mutta mun äiti on niin p***a että tietenkään en saa koska ne muka pilaa mun ihon😚. Joo tiiän että ne ei oo parhaita mahdollisia iholle mutta KÄYTÄN LUONNONKOSMETIIKKAA JOTA EI OLE TESTATTU ELÄINKOKEILLA JA MUUTENKIN OSAAN PITÄÄ MUN IHOSTA HUOLTA JA KOSTEUTTAA SITÄ. Tästä on seurannut se että oon pari kertaa käynyt normalissa salaa mun äidiltä, ostanut ihonhoitotuotteita OMALLA rahalla ja käyttänyt niitä salaa niin että oon aina käytön jälkeen piilottanut ne. Tiiän että se ei oo oikeen mutta en jaksa sitä että siitä aletaan nyt valittamaan koska oon sentää käyttäny omaa rahaa jonka oon saanu kesätöistä ja tehny niin vain omasta tahdostani. En oikeesti enää jaksa sitä että joudun suojelemaan mun ihoa kuin jotain aarre arkkua niin että en saa edes käyttää sitä vähäistä meikki määrää mitä nyt käytän. Oikeesti oon 16! Osaan jo itse päättää, mitä haluan tehdä mun iholle ja mitä en aikä se oo enää vanhempien asia. Ostin siis ELÄMÄNI ENSIMMÄISET MEIKIT VIIKKO SITTEN normalista koska MUN ÄITI ON KOKO ELÄMÄNI AJAN VAAN RIISTÄNYT MULTA PERIAATTEESSA OIKEUKSIA KUN EI OLE ANTANUT MUN MEIKATA EDES VÄHÄN TAI KÄYTTÄÄ MINKÄÄNLAISIA IHONHOITO TUOTTEITA VAIKKA OON SITÄ AINA HALUNNUT. Että kiitos vaan äiti😚 Mua on myös kiusattu ton asian takia mutta se on onneksi loppu. Ja korostan vielä että meikkaan omasta tahdostani. Noh pari päivää sitten se löysi mun meikit laatikosta ja pakotti mut heittämään ne roskiin koska ne muka pilaa mun ihon.Olin ihan että nyt riitti! En saanu sitä ees puhumisella suostumaan siihen että meikkaan. Että tuhannet kiitokset äidilleni kun meni siihen oma intohimo, sosiaalinen elämä, vapaus päättää itse asioista sekä rahat😡 Miten saisin mun äidin suostumaan siihen että meikkaan ? Onko kenelläkään samaa tilannetta?

Nuortennetin ylläpito

Hei 😑
Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan
julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.
Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.
Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Mäkin meikkaan ja oon sua paljon nuorempi koska oon kohta 12. Mun äitillä ei oo mitään sitä vastaan että meikkaan,kunhan se meikkaaminen ei tarkota että laitan jotain5kiloo meikkiä. Ensin se ei kyl meimannu sjostua ostaan seerumia mutta kun selitin tarkemmin ja kerron siitä niin sit se suostu. Mutta ikävä että sulla ei auta puhuminen sun äitin kaa. En keksi kuitenkaan mitään muuta keinoo kun yritätä vielä kertoo sille että ne ihonhoito tuotteet ei pilaa sun ihoa vaan oikeestaan vaan kosteuttaa ja hoitaa sitä(varsinkin jos ne on esim.luonnonkosmetiikkaa eikä sisällä mitään kemikaaleja jotka ei sovi sun iholle). Meikeistä voit sanoo että käyttäisit vaan vähän meikkiä,koska veikkaan että sun äitilläs saattaa olla sellanen kuva meikkaamisesta että laitat kauheesti kaikkee esim. Jonkun 5 litraa meikkivoidetta. EN SIT TIIÄ ETTÄ AATTELEEKS SUN ÄITI NOINN MUTTA JOO. Mutta haluisin kysyy et meikkaaks sun äiti ite????🙂💄👡👗🛍

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Mun mielestä sun äitin pitäis antaa sun meikata koska oot jo 16. Ite oon 13 ja meikkaan vähän ja luonnollisesti.
Hyvää kesän odotusta kaikille 🏖️☀️🌷!

Voin yrittää auttaa T. 12v tyttö

Oon ihan just vast 12 ja mäkin joudun meikkaa pikkasen salaa mun isiltä mut onneksi äiti kyllä hyväksyy sen, kunhan en laitaa paljoa meikkii.
Tsemppii<3333

Vastaa aiheeseen: Meikkaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top